Lasse Matberg:

- Har mine svakheter

Lasse Matberg åpner opp om TV-slakten.

PREMIERE: Lørdag var det premiere for årets «Skal vi danse»-sesong. Foto: Espen Solli / TV 2
PREMIERE: Lørdag var det premiere for årets «Skal vi danse»-sesong. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Lørdag var det duket for premiere av årets all-stars sesong av «Skal vi danse», og Se og Hør og tidligere «Skal vi danse»-proffdanser Lillian Aasbeø (29) var på plass og trillet terningkast fortløpende.

Lasse Matberg (37) er blant årets deltakere, og sammen med sin dansepartner Gyda Bloch Thorsen danset de en cha-cha-cha til låten «Titanium».

Det er verdt å nevne at Matberg vant den italienske versjonen av «Skal vi danse», men Aasebø ga likevel paret terningkast 1 for lørdagens innsats. Heller ikke dommerne var særlig imponert over parets dansenummer.

- Har mine svakheter

Se og Hør møter Matberg under sendingen, der 37-åringen ikke legger skjul på han har sine svakheter hva gjelder selskapsdans.

TAUS: Lasse Matberg nektet å prate etter «Skal vi danse»-kritikken. Video: Jenny Aas. Reporter: Thea Hope. Vis mer

- Jeg vet ikke helt hva man skal si til det. Jeg jobber jo så godt jeg kan, ut fra mine forutsetninger. Jobber på, jeg sliter med mitt og har mine svakheter på et dansegulv, forteller han åpenhjertig, og legger til:

- Jeg er jo den tyngste i feltet, sikkert den tyngste som noen gang har vært med på «Skal vi danse».

KRITIKK: Danseduoen fikk lav poengsum av Dagbladets anmelder. Foto: Jan-Petter Dahl/ TV 2
KRITIKK: Danseduoen fikk lav poengsum av Dagbladets anmelder. Foto: Jan-Petter Dahl/ TV 2 Vis mer

Til tross for det lave terningkastet, velger Matberg å se lyst på det, og kan røpe at han ikke skal gi opp det harde arbeidet helt ennå.

- Hvis det foreligger en ener, så foreligger det en ener. Da kan man jo bare klatre oppover tenker jeg. Og jeg håper jo at jeg får sjansen til det, fortsetter han, og legger til at han skal jobbe godt videre.

37-åringen kan avsløre at han er fornøyd med egen innsats under kveldens premieredans, selv om han kjenner på presset fra salen som i år er den største i «Skal vi danses» historie.

- Jeg hadde fokus på arbeidsoppgavene, og jeg var relativt avslappet - selv med atomsfæren her. Det er tusen publikummere, det koker, blodet bruser, hjertet slår, men jeg følte egentlig at vi gjorde absolutt alt det vi har øvd på, sier han.

SKAL VI DANSE: Helene Spilling og Alexander Hetland svarte på romanseryktene under premieren på «Skal vi Danse - Allstars». Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Brudd

Det var i april i fjor at Matberg avslørte at han hadde blitt sammen med Synne Domért Gulliksen. Det gjorde han i et intervju med Se og Hør. Tidligere denne uken ble det imidlertid kjent at Matberg og Gulliksen hadde gått fra hverandre.

«Jeg kan bekrefte at vi ikke lengre er et par. Jeg har gått gjennom noen veldig tøffe uker, men ser nå lyst på framtida», skrev Gulliksen i en tekstmelding til VG.

Det kan likevel virke som at Matbergs nåværende fokus ligger på noe helt annet enn kjærlighetssorg.

- Gyda og jeg har hatt fullt fokus på dansen. Vi har trent tre til seks timer hver eneste dag. Vi har sett fram til den kvelden her, jeg koser meg veldig når jeg danser, forteller han til Se og Hør lørdag kveld.

LES OGSÅ: Slik er hennes nye liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer