Lasse Matberg:

- Har mine svakheter

Lasse Matberg åpner opp om TV-slakten.

PREMIERE: Lørdag var det premiere for årets «Skal vi danse»-sesong. Foto: Espen Solli / TV 2
PREMIERE: Lørdag var det premiere for årets «Skal vi danse»-sesong. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Lørdag var det duket for premiere av årets all-stars sesong av «Skal vi danse», og Se og Hør og tidligere «Skal vi danse»-proffdanser Lillian Aasbeø (29) var på plass og trillet terningkast fortløpende.

Lasse Matberg (37) er blant årets deltakere, og sammen med sin dansepartner Gyda Bloch Thorsen danset de en cha-cha-cha til låten «Titanium».

Det er verdt å nevne at Matberg vant den italienske versjonen av «Skal vi danse», men Aasebø ga likevel paret terningkast 1 for lørdagens innsats. Heller ikke dommerne var særlig imponert over parets dansenummer.

- Har mine svakheter

Se og Hør møter Matberg under sendingen, der 37-åringen ikke legger skjul på han har sine svakheter hva gjelder selskapsdans.

- Jeg vet ikke helt hva man skal si til det. Jeg jobber jo så godt jeg kan, ut fra mine forutsetninger. Jobber på, jeg sliter med mitt og har mine svakheter på et dansegulv, forteller han åpenhjertig, og legger til:

- Jeg er jo den tyngste i feltet, sikkert den tyngste som noen gang har vært med på «Skal vi danse».

Til tross for det lave terningkastet, velger Matberg å se lyst på det, og kan røpe at han ikke skal gi opp det harde arbeidet helt ennå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer