Har Miley tilgitt sin «utro» kjæreste?

Paret dro på påskelunsj i solfylte Los Angeles.

PÅSKELUNSJ: Miley Cyrus og kjæresten Patrick Schwarzenegger feiret skjærtorsdag med lunsj i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
PÅSKELUNSJ: Miley Cyrus og kjæresten Patrick Schwarzenegger feiret skjærtorsdag med lunsj i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I midten av mars spredte bildene av Miley Cyrus' (22) kjæreste Patrick Schwarzenegger (21) i het omfavnelse med en annen jente seg på nettet, og Arnolds sønn måtte ta til orde på Twitter for å avkrefte at han var utro mot «Wreckingball»-stjernen:

«Jeg ville ALDRI gjort noe mot kjæresten min», skrev han kort tid etter at bildene fra Mexico-ferien ble publisert. 

NYDailyNews var et av mange nettstedet som publiserte bildet (ekstern lenke).

Det ser derimot ikke ut til at Miley Cyrus har latt utroskapsryktene gå innpå seg, og i så fall har hun nok tilgitt kjæresten nå. Hun og Patrick ble nemlig fotografert sammen igjen skjærtorsdag, da de var på vei ut fra en restaurant i Los Angeles.

Mileys bror dater Patricks søster

Den treningsglade 22-åringen var ikledd et avslappende treningsantrekk og kjæresten Patrick matchet henne med jeans og baggy genser. 

AVSLAPPET PAR: Miley Cyrus og Patrick Schwarzenegger lar seg ikke påvirke av utroskapsryktene. Foto: wenn.com
AVSLAPPET PAR: Miley Cyrus og Patrick Schwarzenegger lar seg ikke påvirke av utroskapsryktene. Foto: wenn.com Vis mer

november ble det kjent at Miley og Patrick var et par, etter å ha datet i flere måneder, og ved juletider ble 22-åringen invitert hjem til Schwarzenegger-familiens residens i Idaho.

Også Mileys lillebror Braison Cyrus (20) har falt for en i den mektige kjendisfamilien. Han er nemlig blitt sammen med Patricks storesøster Christina Schwarzenegger (23).

LES OGSÅ: Miley måtte fjerne cyste