Har Miley tilgitt sin «utro» kjæreste?

Paret dro på påskelunsj i solfylte Los Angeles.

PÅSKELUNSJ: Miley Cyrus og kjæresten Patrick Schwarzenegger feiret skjærtorsdag med lunsj i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
PÅSKELUNSJ: Miley Cyrus og kjæresten Patrick Schwarzenegger feiret skjærtorsdag med lunsj i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av mars spredte bildene av Miley Cyrus' (22) kjæreste Patrick Schwarzenegger (21) i het omfavnelse med en annen jente seg på nettet, og Arnolds sønn måtte ta til orde på Twitter for å avkrefte at han var utro mot «Wreckingball»-stjernen:

«Jeg ville ALDRI gjort noe mot kjæresten min», skrev han kort tid etter at bildene fra Mexico-ferien ble publisert. 

NYDailyNews var et av mange nettstedet som publiserte bildet (ekstern lenke).

Det ser derimot ikke ut til at Miley Cyrus har latt utroskapsryktene gå innpå seg, og i så fall har hun nok tilgitt kjæresten nå. Hun og Patrick ble nemlig fotografert sammen igjen skjærtorsdag, da de var på vei ut fra en restaurant i Los Angeles.

Mileys bror dater Patricks søster

Den treningsglade 22-åringen var ikledd et avslappende treningsantrekk og kjæresten Patrick matchet henne med jeans og baggy genser. 

AVSLAPPET PAR: Miley Cyrus og Patrick Schwarzenegger lar seg ikke påvirke av utroskapsryktene. Foto: wenn.com
AVSLAPPET PAR: Miley Cyrus og Patrick Schwarzenegger lar seg ikke påvirke av utroskapsryktene. Foto: wenn.com Vis mer

november ble det kjent at Miley og Patrick var et par, etter å ha datet i flere måneder, og ved juletider ble 22-åringen invitert hjem til Schwarzenegger-familiens residens i Idaho.

Også Mileys lillebror Braison Cyrus (20) har falt for en i den mektige kjendisfamilien. Han er nemlig blitt sammen med Patricks storesøster Christina Schwarzenegger (23).

LES OGSÅ: Miley måtte fjerne cyste

 

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer