Enrique Iglesias:

- Har mer sex nå enn noen gang tidligere

En travel hverdag som tvillingpappa har ikke satt noen demper på sexlivet til popstjernen.

TVILLINGFORELDRE: Enrique Iglesias og kjæresten Anna Kournikova har vært kjærester i en rekke år, men er fortsatt svært forelsket i hverandre. Foto: NTB Scanpix
TVILLINGFORELDRE: Enrique Iglesias og kjæresten Anna Kournikova har vært kjærester i en rekke år, men er fortsatt svært forelsket i hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I desember i fjor sjokkerte Enrique Iglesias (43) og Anna Kournikova (37) alle da de avslørte at de hadde blitt foreldre til tvillinger i hemmelighet.

Duoen er kjent for å holde forholdet borte fra rampelyset, og klarte altså å skjule den tidligere tennisstjernens graviditet for omverdenen gjennom hele svangerskapet.

De to små sjarmtrollene fikk navnene Nicholas og Lucy (10 mnd), og i etterkant av fødselen har både Enrique og Anna, kanskje litt overraskende, delt bilder og videosnutter av barna på sosiale medier.

View this post on Instagram

Tough audience to entertain 😂🦃

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Skryter av Anna

Til tross for at popstjernen og tennis-esset har vært kjærester i hele 17 år - og er relativt ferske foreldre, så avslører Iglesias nå at de fremdeles har det hett sammen på soverommet.

Da «Hero»-stjernen nylig gjestet det britiske TV-showet «Lorraine», fortalte han nemlig at hemmeligheten for å holde gnisten i forholdet i live, er mange elskovsstunder tidlig om morgenen.

- Det er nettopp det jeg har til frokost, delte han, ifølge Contactmusic.com.

- Det er mest sannsynlig mer sex nå enn noen gang tidligere. Det har ikke blitt mindre sex.

Artisten har tidligere avslørt at han foretrekker vill sex, i tillegg til at han har åpnet om hva slags preferanser han har i senga.

- Sex må være inspirerende. Hvis du ikke bryr deg om personen du er sammen med eller selve situasjonen, så blir sexen dårlig. Kanskje ikke dårlig, men du skjønner hva jeg mener. Men jeg tror også helt ærlig at det er vanskelig for kjærlighet å overleve hvis man ikke har sex, fortalte han til Metro i 2015.

Saken fortsetter nedenfor.

STØDIG PAR: Her er Enrique og Anna avbildet under MTV Video Music Awards i New York i 2002. Bare ett år etter at de ble kjærester. Foto: NTB Scanpix
STØDIG PAR: Her er Enrique og Anna avbildet under MTV Video Music Awards i New York i 2002. Bare ett år etter at de ble kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det talentfulle paret har vært sammen siden 2001, og selv om popstjernen innrømmer at forholdet ikke er knirkefritt, så er han lykkeligere enn noen gang.

- Akkurat som alle andre par, så går vi gjennom opp- og nedturer. Det er ikke alltid perfekt, men likevel så er det på en måte perfekt.

- Det er fantastisk å se henne være en så dyktig mor. Det er fantastisk å se en mor gjøre det hun gjør når morsinstinktet kicker inn, røpet han, ifølge Contacmusic.com.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

#Россия #worldcup2018 #GoRussia

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

Glemte seg

Selv om de to fremdeles ikke har giftet seg etter å ha vært sammen i nærmere 20 år, så ser ikke kjekkasen bortifra at det kan skje i fremtiden.

- Når man har vært med noen så lenge, slik jeg har, så føles det som å være gift. Men det er jeg altså ikke. Jeg har kanskje lyst til å gifte meg en gang.

I 2011 skapte paret full forvirring da Enrique introduserte Anna som sin kone under en konsert i Russland. I etterkant innrømmet sangeren at han hadde blitt fanget av øyeblikket.

- Det var bare ment som en søt ting. Jeg prøvde helt ærlig ikke å forvirre noen. Jeg trodde kanskje det ville være lettere for publikum å forstå enn om jeg sa «jenta mi», forklarte han, skriver Contactmusic.com.

- Jeg har aldri selv egentlig trodd at ekteskap vil spille noen rolle. Kanskje det er fordi jeg har skilte foreldre, men jeg tror ikke at man elsker noen høyere bare på grunn av et papir. Og i dag er det ikke tabu å ha barn selv om man ikke er gift. Det som betyr noe er at man er gode foreldre.

Saken fortsetter nedenfor.

TENNISSTJERNE: Anna Kournikova var lenge rangert blant verdens 20 fremste tennisspillere i verden. Foto: NTB Scanpix
TENNISSTJERNE: Anna Kournikova var lenge rangert blant verdens 20 fremste tennisspillere i verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Enriques far er ingen ringere enn den berømte latinosangeren, Julio Iglesias (75). En legende Anna fremdeles ikke har blitt introdusert for.

- De har ikke møtt hverandre ennå. De må møtes på et eller annet tidspunkt, avslørte 43-åringen overfor The Sun i fjor sommer.

Årsaken skal ifølge sangstjernen være at hun og faren hans nesten aldri er i samme land på samme tid.

LES OGSÅ: Slik var Meghans hemmelige pause

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer