Anne Rimmen:

Har med sønnen på jobb

Hun går fra å være sportsanker til å lede et humorprogram. Slik kombinerer hun den travle hverdagen med tilværelsen som småbarnsmor.

NY JOBB: Anne Rimmen skal lede panelet i TV Norges nye utgave av «Mandagsklubben». Hun forteller til Seoghør.no at hun gleder seg, men at hun ikke bortprioriterer familielivet av den grunn. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet 
NY JOBB: Anne Rimmen skal lede panelet i TV Norges nye utgave av «Mandagsklubben». Hun forteller til Seoghør.no at hun gleder seg, men at hun ikke bortprioriterer familielivet av den grunn. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(SEOGHØR.NO): Onsdag presenterte TVNorge sitt «nye» humorprogram, «Mandagsklubben».

Programmet har gått flere ganger tidligere, og konseptet går ut på å vitse om ukas nyheter. Flere av Norges fremste komikere og kjendiser skal uke etter uke besøke studioet.

En av de man vil få treffe hver uke er Anne Rimmen (35). NRK-profilen meldte overgang fra statskanalen i desember, og det var lenge uvisst akkurat hvilken rolle hun ville få i Discovery.

Har med sønnen

Onsdag kunne hun avsløre at hun rett og slett skal være panelets leder, som vil si at hun skal lose de andre deltakerne gjennom programmet. 35-åringen forteller til Seoghør.no at hun gleder seg til å komme i gang.

- Det her tror jeg blir kjempegøy. Jeg skal jobbe med en fantastisk bra gjeng, og det blir interessant for meg å ta fatt på noe helt nytt, sier Anne og smiler.

«MANDAGSKLUBBEN»: Denne gjengen skal styre skuta på TV Norge fremover. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
«MANDAGSKLUBBEN»: Denne gjengen skal styre skuta på TV Norge fremover. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Programmet starter først i mars, og tiden frem til det vil gå til møter og planlegging.

Anne fikk sitt første barn med samboeren Ailo Gaup i sommer, men tror ikke det blir problematisk å kombinere den nye jobben med tilværelsen som småbarnsmor.

Hun har faktisk allerede tatt med sønnen Ebbe på jobb.

- Det gjenstår å se hvordan det kombineres. Foreløpig går det greit, men jeg har ikke begynt ordentlig enda, sier hun og fortsetter:

- Jeg kan heldigvis ha han med meg på jobb. Han har vært med i vogna et par ganger, og han har foreløpig oppført seg veldig greit, stråler 35-åringen.

Hyller Else

Tv-seere landet over er vant til å se Anne i en mer seriøs rolle, om det enten er på tur med Lars Monsen, på scenen på Idrettsgallaen eller som nyhetsanker for sporten på NRK.

Nå som hun går inn i humorrollen, har mange lurt på hvorfor hun går denne veien.

- Er du morsom, Anne?

- Haha! Det er vanskelig for meg å svare på, og det spørs nok hvem du spør. Jeg satser egentlig på å hjelpe de andre her, så de kan smashe inn sine «one linere» og vitser, forteller hun og fortsetter:

- Jeg skal selvsagt gjøre det hele med et glimt i øyet og litt lunhet, men jeg er ikke kommet for å ta over humortronen. Den sitter Else på, forteller hun.

KOLLEGER: Else Kåss Furuseth og Anne Rimmen blir kolleger i «Mandagsklubben». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KOLLEGER: Else Kåss Furuseth og Anne Rimmen blir kolleger i «Mandagsklubben». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Anne gleder seg til morsomme dager på jobb, som hun håper byr på mye latter.

- Dette er en talentfull og artig gjeng, så vi skal nok få det fint sammen, sier hun.

- Blitt gråere i skjegget

Hun husker selv første sesong av «Mandagsklubben», som gikk på skjermen i 1999. Den gang var hun ikke så gammel, minnes hun.

- Jeg husker det som en morsom greie. Thomas Giertsen var jo morsom da, og det er han fortsatt. Det blir gøy å få han inn i studio, forteller hun og fortsetter:

- Han har blitt litt gråere i skjegget siden den gang. Resten har også blitt eldre, men de er jo fortsatt sabla morsomme, smiler Rimmen.

LES OGSÅ: - Han er en bestemt type som vet hvordan han gjør ting selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer