MED KJÆRESTEN PÅ SCENEN: Isabella Leroy har med seg kjæresten Frode Kilvik som bassist når hun lørdag opptrer under den andre delfinalen i MGP.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
MED KJÆRESTEN PÅ SCENEN: Isabella Leroy har med seg kjæresten Frode Kilvik som bassist når hun lørdag opptrer under den andre delfinalen i MGP. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Har med kjæresten på MGP-scenen

Sangstjernen møtte Frode da hun bare var tre år gammel.

Publisert
 Se videointervju med Isabella og kjæresten nederst i saken!

FLORØ (SEHER.NO):   Lørdag braker den andre delfinalen i MGP løs i Florø, og blant de syv deltagerne som denne gangen skal kjempe om plass i den norske finalen i Oslo Spektrum, er Isabella Leroy (28) fra Bergen.

28-åringen, som vokste opp i Stockholm og Fredrikstad, slo først gjennom som artist da hun deltok i "Idol" på TV 2 i 2007, og etter et par års pause fra rampelyset er hun endelig tilbake. 

Leroy, som fikk mye skryt for sitt sang-og låtskrivertalent under finalerundene i "Idol", deltar i MGP med den selvskrevne låten "Sand". Og til Seher.no forteller 28-åringen at denne låten betyr noe helt spesielt for henne. 

- For meg så handler den mest om det å ta et valg - om du skal ha en negativ eller positiv innstilling til ting. Den heter jo "Sand" fordi når man skriver noe i sanden så kommer sjøen og tar det vekk, og det er på en måte det man kan gjøre med diverse folk eller opplevelser man har hatt. Man kan velge isteden for å bli bitter eller sinna, og så kan man bare skrive det ned og så fjerner det seg, sier hun. 

Under lørdagens delfinale skal Isabella ha med seg kjæresten Frode Kilvik (28), som til vanlig spiller i metallbandet Krakow, på scenen som bassist.

Og overfor Seher.no avslører 28-åringen at det er en stor trygghet for henne å ha med kjæresten på scenen. 

- Ja, det er kjempedeilig. Det er veldig deilig å ha en gjeng bak seg, for da blir det ikke så stort press på deg alene, og det synes jeg er veldig godt, smiler hun, og innrømmer samtidig at hun synes det er kult at Frode sa ja til å stille: 

- Han spiller jo i et heavy metal band til vanlig, så jeg synes det er dødskult at han faktisk gidder å bli med. Det setter jeg kjempestor pris på. 

De to møttes for første gang i barnehagen da de bare var tre år gamle, og har siden opprettholdt et svært nært vennskap. Det var imidlertid først for to år siden at forholdet utviklet seg til noe mer.

Og både Isabella og Frode tror blant annet det er deres felles lidenskap for musikk som knytter dem så sterkt sammen.

- Det er kanskje noe som gjør at det er lett å ha med hverandre å gjøre, for vi har full forståelse for hverandre. Og så har det nok mye med det at vi har vært bestekompiser å gjøre. Vi ble kjent lenge før jeg egentlig ble kjent med meg selv, smiler MGP-håpet.

Disse opptrer under lørdagens delfinale i Florø:

Pernille & Marius - I’ll Be Yours
Babel Fish - Depend on me
Marika - Hungry For You (Gipsydance)
Isabella - Sand
Endre - Oh Oh (Puppy Love)
Hanne Sørvaag - You’re Like A Melody
Mimi Blix - Allergic

Den andre delfinalen i MGP avholdes i Florø, og sendes på NRK1 lørdag 22. januar kl. 19.55!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Her er MGP-skjønnhetens private bilder


 Se videointervju med Isabella og kjæresten nedenfor:

[obj:media:9307]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer