Foto: Anders Martinsen
Foto: Anders MartinsenVis mer

Har med familien på opptak

«Mesternes Mester»-sjefen er takknemlig for støtten fra jentene sine. Nå er han nominert til «Årets TV-navn».

SEOGHØR.NO: Programleder Dag Erik Pedersen (55) hatt stor suksess som programleder for «Mesternes mester», og i sommer spilte han inn sin sjette sesong av den populære NRK-serien på idylliske Sicilia i Italia.

- Det er den beste sesongen vi har laget så langt, og kommer på TV på nyåret en gang, forteller Dag Erik fornøyd til Se og Hør.

Besøk av døtrene

Den rutinerte tv-profilen kunne ikke tenkt seg noen annen jobb. For sjette sommer på rad var han på jobb i varmere strøk denne sommeren, sammen med noen av Norges fremste idrettsstjerner.

Familien er også med når Dag Erik leder serien, så 55-åringen kan nyte kvalitetstid med kona Aina og døtrene Sunniva (19) og Selma (14) i pausene mellom opptak.

– De er stolte av «Mesternes mester»-prosjektet. De blir like glade hvert år når jeg forteller at jeg skal være med på en ny runde av serien, forteller han.

SKUDDSIKKERT KONSEPT: Mesternes Mester er blant Norges aller mest sette tv-program. I sommer spilte de inn sesong nunmer seks - med Dag Erik som programleder. Her med gjengen som var med i fjor.
SKUDDSIKKERT KONSEPT: Mesternes Mester er blant Norges aller mest sette tv-program. I sommer spilte de inn sesong nunmer seks - med Dag Erik som programleder. Her med gjengen som var med i fjor. Vis mer

Gjev nominasjon

Denne høsten har Se og Hørs lesere stemt frem Dag Erik som en av ti finalister til å bli kåret til «Årets TV-navn». Det setter han stor pris på.

– Jeg syns dette er en spesielt gjev pris siden det er folket som avgjør. Det er den viktigste juryen, det er folket vi jobber for. Jeg er stolt på vegne av meg selv og programmet, smiler programlederen.

Årets 10 finalister

[views:embed:node_embed:block:74935]