HAR DET GØY: - Det er fantastisk å få lov til å holde på med to så morsomme ting. Jeg er veldig heldig, sier Guro Solberg, som sammen med «Ravi». Foto: Anders Myhren/Seher.no
HAR DET GØY: - Det er fantastisk å få lov til å holde på med to så morsomme ting. Jeg er veldig heldig, sier Guro Solberg, som sammen med «Ravi». Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Har med datteren på TV 2-jobb

Men programlederen innrømmer at mammarollen er meget krevende...

Se videointervjuet med Guri Solberg og Ravi nederst i saken!

SEHER.NO: Til høsten er det klart for en ny runde av TV 2-programmet «X Factor». Denne gangen er det tidligere «Skal vi danse»-programleder Guri Solberg (33) som sammen med Ivar «Ravi» Johansen (34) skal lede showet, og som har tatt over stafettpinnen fra Charlotte Thorstvedt.

- Jeg tror det blir et rent helvete. Neida, nå har vi jo vært i Trondheim, Bergen og nå er vi her i Oslo. Vi koser oss veldig altså, dagene er lange - men vi har det kjempegøy, sier Guri Solberg til Seher.no.

Onsdag møtte mange hundre deltagere til «X Factor»-precast i Nydalen i Oslo. Der var selvsagt også årets programledere.

I juli i fjor ble Solberg mamma til lille Ella. Til Seher.no innrømmer hun at det ikke bare er enkelt å kombinere jobben som småbarnsmamma med hennes nye jobb i TV 2.

- Jeg må si at det er ganske krevende. Jeg er vant til å leve et ganske egoistisk liv. Når jeg skulle gjøre en stor jobb som dette, kunne jeg liksom konsentrere meg om å sove, forberede meg, pleie nervene og slike ting. Men nå har jeg noen andre å tenke på. Det er veldig krevende, men samtidig fantastisk å få lov til å holde på med to så morsomme ting. Jeg er veldig heldig.
 
- Hender det at du har henne med deg på jobb, Guri?

- Ja, jeg har henne med litt rundt omkring. Men hun er litt med pappaen sin, har barnepassere og så videre også. Men hun er med innimellom, smiler hun.

I fjor så man flere ganger at Charlotte Thorstvedt måtte ta til tårene i medlidenhet med hjemsendte deltagere. I følge årets tospann, er det ikke umulig det også kommer noen tårer fra programlederne i år.

- Jeg har ikke grått siden 2003 eller 2004, men jeg kjente litt sånn fukt i øyekroken her om dagen, så jeg er i ferd med å bygge meg opp, sier Ravi, mens Guri er noe mer tilbakeholden.

- Det er ikke nødvendigvis antall tårer som teller. Det går an å vise empati på andre måter også. Men vi blir rørt altså. Det betyr mye for mange, og da blir vi engasjert, mener hun.

Fredag og lørdag holder TV 2 åpen audition til årets X Factor i Nydalen i Oslo. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Guri, for et jobb-bytte!

Se videointervjuet med Guri Solberg og Ravi her:[obj:media:8710]