Tori Spelling:

- Har måttet takle nok mobbing for hele livet

«Beverly Hills»-stjernen deler hjerteskjærende innlegg om barna.

TAR AVSTAND FRA MOBBING: Tori Spelling har sittet stille lenge nok og tar nå bladet fra munnen om hva barna hennes har gått gjennom. Foto: NTB Scanpix
TAR AVSTAND FRA MOBBING: Tori Spelling har sittet stille lenge nok og tar nå bladet fra munnen om hva barna hennes har gått gjennom. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I løpet av de 13 siste årene har «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (46) fått fem barn med ektemannen Dean McDermott (53). I 2007 kom førstemann, sønnen Liam (12), til verden, og allerede året etter fikk de datteren Stella (11).

Paret har også Hattie (8), Finn (7) og Beau (2) sammen.

Spelling og McDermott har helt siden de giftet seg i 2006 skapt en rekke overskrifter som par, både når det gjelder egen økonomi, utroskapsrykter og familiekrangler.

Barna deres har så godt som vokst opp i rampelyset, og selv om det utad kan late til at de lever et glamorøst liv med skuespillerforeldrene, ser virkeligheten ut til å være noe helt annet. I hvert fall hvis vi skal tro 46-åringens siste Instagram-innlegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer