Har mareritt om Einar Førde

- Han står bestandig der, sier Tande-P.

SCENE-AKTUELL: Fra november er Tande-P aktuell med sceneshowet «Hjul igjen» sammen med Øivind Blunck og Vazelina Bilopphøggers.
SCENE-AKTUELL: Fra november er Tande-P aktuell med sceneshowet «Hjul igjen» sammen med Øivind Blunck og Vazelina Bilopphøggers. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tande-P har 15 år i NRK bak seg, men har ikke vært på TV-skjermen siden 2004. Nå gjør han seg klar til comeback med et nytt sceneshow, sammen med Øivind Blunck og Vazelina Bilopphøggers.

- Jeg var nesten 15 år i huset. I NRK. Jeg hadde utrolig mange direktesendinger, og forholdt meg på det meste til over hundre personer. Nå jobber jeg solo. Det er kontrastene som gjør livet spennende, sier han til VG.

Men 61-åringen drømmer fortsatt om tiden fra TV, og spesielt ett mareritt gjentar seg.

- Jeg har fortsatt mareritt om at jeg kommer for sent til en direktesending. I drømmen står bestandig Einar Førde og gratulerer en annen person for å ha berget programmet, fordi jeg kom for sent. Det er helt forferdelig, sier han.

Førde var kringkastingssjef i NRK fra 1989 til 2001.

Tande-P sitt nye sceneshow «Hjul igjen» spilles på Edderkoppen Teater i Oslo fra november.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Doblet lønna på ett år

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer