Madonna:

- Har Madonna fått rumpeimplantater?

Fansen spekulerer vilt etter popstjernens opptreden på nyttårsaften.

SPEKULASJONER: Etter at popdronningen Madonna dukket opp på en bar i New York har fansen spekulert vilt i om hun har lagt seg under kniven. Her avbildet under opptredenen sammen med sønnen David. Foto: NTB scanpix
SPEKULASJONER: Etter at popdronningen Madonna dukket opp på en bar i New York har fansen spekulert vilt i om hun har lagt seg under kniven. Her avbildet under opptredenen sammen med sønnen David. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det stormer rundt den verdenskjente popartisten Madonna (60) etter at en video av 60-åringen som opptrer på scenen på nyttårsaften har gått viralt.

Ifølge Daily Mail sto Madonna på scenen ved siden av sønnen David Banda (13) på den velkjente nattklubben Stonewall Inn i New York, men det var ikke opptredenen som fikk all oppmerksomheten denne gangen.

Rettere sagt var det bakdelen til 60-åringen som har fått fansen til å spekulere hvorvidt hun kan ha lagt seg under kniven.

Kjendisblogger Perez Hilton (40) er en av dem som har bitt seg merke i popstjernens endrede kroppsfasong, og bestemte seg for å dele videoen på Instagram-profilen sin, hvor han stiller spørsmål ved om 60-åringen har fått såkalte rumpeimplantater.

Mener hun har lagt seg under kniven

Kommentarfeltet renner over av fans som mener at rumpa til Madonna har endret seg drastisk.

- Ja, jeg tror hun har fått rumpeimplantater, men de ser ikke ekte ut, kommenterer en av følgerne.

- Det ser ut som at hun har en pute bak der, kommenterer en annen.

- Dette kan ikke være ekte? Det ser ut som at hun har stappet en t skjorte i baklomma, kommenterer en tredje.

Selv om noen mener hun definitivt må ha fikset på bakenden, har andre en ganske annen oppfatning:

Enkelte mener det er batteripakken til mikrofonen som er plassert i baklomma til 60-åringen, og at det er forklaringen på den noe forstørrede stussen til popstjernen.

Ifølge nettstedet skal popikonet ha overrasket gjestene i baren da hun plutselig dukket opp på scenen rett etter midnatt for å holde en tale, og fremføre to sanger med hjelp fra sønnen David. 60-åringen skal ha invitert til allsang med suksesslåten «Like A Prayer» og Elvis Presleys klassiske låt «Can't Help Falling in Love».

Etter at spekulasjoner og overskrifter om bakenden hennes begynte å spre seg som ild i tørt gress, valgte Madonna torsdag kveld å kommentere forvirringen.

Det gjorde hun i et innlegg på Instagram:

- Jeg søker desperat ingens godkjenning ... Og har rett til å bestemme over kroppen min som alle andre! Takk, 2019! Det kommer til å bli et fantastisk år, skriver hun - sammen med flere emoji-symboler og emneknaggene «frihet», «respekt», «ingen frykt», «ingen diskriminering».

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Fylte 60

I august fylte popdronningen 60 år og i løpet av sin 30 år lange karriere har hun både sjokkert og imponert.

Senest i januar i fjor skapte Madonna furore etter å ha delt et noe oppsiktsvekkende bilde av seg selv på Instagram.

- Sikler fortsatt over en veske, skrev hun til bildet som mottok flere reaksjoner.

Sammen med en Louis Vuitton-veske verdt nærmere 40 000 norske kroner, poserte sangeren naken mens hun skjulte brystene bak en krusedull.

På kort tid hanket Madonna inn flere hundre tusen likerklikk og kommentarer, og fansen var noe uenig i bildestuntet.

- Desperat etter oppmerksomhet, eller hva? skrev en på Instagram, mens andre heiet på henne for å bane vei for jevnaldrende kvinner.

- Du rocker! Enhver 60-åring vil hylle deg, var blant kommentarene.

Viser hud

At Madonna viser frem mer enn forventet, er ikke noe nytt. I 2012 fikk hun slakt i internasjonale medier etter å ha blottet brystet under en konsert.

Popstjernen sang «Human Nature» mens hun begynte å strippe og kastet plagg etter plagg. Til slutt sto hun igjen i kun bukse og undertøy, før hun lettet på BH-en og viste frem puppen, til stor overraskelse for fansen.

Blant annet var nettavisen Huffington Post lei av å se Madonna naken.

«Hun viser frem brystet for å friste, men vi er over det. Har vi ikke sett dette før?», skrev avisen.

Programleder Piers Morgan (53) tok til Twitter for å kritisere stuntet, og omtalte Madonnas opptreden som «det flaueste, kvalmeste, mest desperate øyeblikket i musikkens historie».

Seksbarnsmor

I dag er 60-åringen mor til seks. Døtrene Lordes Leon (22), Mercy James (12), Stelle Ciccone (6), Estere Ciccone (6), og sønnene Rocco Ritchie (18) og David Banda Mwale Ciccone Ritchie (18). Popdronningen har med sine fire yngste barn bosatt seg i hovedstaden Lisboa i Portugal.

Da sangstjernen prydet forsiden av italienske Vogue i august, fortalte hun at berømmelse og penger ikke skal stå i veien for barna.

En av grunnene til at familien flyttet fra USA, var at sangerens 12 år gamle sønn David, som hun adopterte i 2008, er svært fotballinteressert. Ved å flytte til Portugal, kan David spille ved fotballakademiet i Lisboa.

Men livet som fotballmamma tærer på, kunne Madonna fortelle.

- Enhver kvinne som er fotballmamma der ute, kan si at det krever at du ikke har noe liv på en måte - fordi ting endres fra uke til uke og fra helg til helg. Noen ganger er de i byen, andre ganger ikke.

- Og vi får aldri vite før torsdag kveld om de skal spille på lørdag eller søndag, klokken 12 eller senere, la hun til.

LES OGSÅ: Madonnas datter overrasket fansen med hårete bilde