Har Macca-vold på video

Ekskona sier hun har video som beviser vold. Og påstår at McCartney også slo sin forrige kone.

KJÆRLIG EKTESKAP: Ikke ifølge Heather Mills som sjokkerer med insinuasjoner om at Paul slo Linda McCartney. Foto: AP SCANPIX
KJÆRLIG EKTESKAP: Ikke ifølge Heather Mills som sjokkerer med insinuasjoner om at Paul slo Linda McCartney. Foto: AP SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Grusom skilsmisse!

SEHER.NO: Det går ikke en dag uten nye hatske utfall mellom Heather Mills og Paul McCartney.

Ifølge rettspapirene har han tydd til vold mot henne fire ganger i løpet av ekteskapet, og nå forteller en av Heathers venninner at Sir Pauls ekskone har beviser.

- Heather tar det svært tungt når "alle" påstår at hun har diktet opp konevold-anklagene. Uten å gå i detaljer så kan hun bevise at Paul ikke bare angrep henne verbalt, men også fysisk, skriver Mail On Sunday.

Venninnen antyder at Heather har video-opptak av et av parets oppgjør, og at alt vil komme frem i retten.

. Det har aldri vært Heathers plan å bruke disse videobåndene. De beviser at Paul legger hånd på henne. Hvis hun blir nødt til å bevise det, så gjør hun det. Det er ren dynamitt, og hvis de blir vist kan det ødelegge alt for Paul, sier venninnen.

Nå skal også Heather ha kommet med grove insinuasjoner om at Sir Paul også slo sin forrige kone, Linda McCartney.

Den enbeinte eks-modellen mener å ha ødeleggende informasjon om at Paul mishandlet Linda - ansett for å være et av de mest kjærlige ekteskapene i showbiz.

Beatles-legenden som knapt var borte fra Linda en natt i løpet av 29 års ekteskap kjenner til Heathes nyeste påfunn. En kilde nær Paul sier til Sunday Mirror.

- Hun går et skritt for langt. Det neste blir at hun hevder å ha avslørt en ny farge i regnbuen. Det blir mer latterlig for hvert minutt. Det er en ting å være bitter etter en skilsmisse, men dette er noe helt annet. Det er forferdelig! Og det er bare tull, Paul og Linda hadde et fantastisk ekteskap.

Sir Pauls pressetalsmann ville ikke kommentere Heathers nye påstander.

Bitre Heather skal også ha mobbet Pauls datter, designeren Stella McCartney med sine påstander.

"Du er så fylt av bitterhet, Stella. Er det fordi du ikke kan tilgi hva faren din gjorde mot moren din?" skal hun ha sagt i et selskap bare uker etter at Paul søkte om skilsmisse.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer