Aurora Aksnes:

- Har lyst til å lære noe av kvinnene jeg faller for

Til tross for at kunsten hennes alltid kommer i første rekke, faller Aurora Aksnes fort. Både for kvinner og menn.

AKTUELL: Aurora Aksnes er for tiden aktuell med ny plate. I den anledning har hun snakket med Dagbladet om alt fra oppveksten til kjærlighet. Foto: NTB Scanpix
AKTUELL: Aurora Aksnes er for tiden aktuell med ny plate. I den anledning har hun snakket med Dagbladet om alt fra oppveksten til kjærlighet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

23 år gamle Aurora Aksnes fra Os i Hordaland har hatt en enorm suksess som artist både her til lands og internasjonalt. Den eksentriske sangeren har også blitt belønnet for arbeidet sitt, og i 2015 ble hun kåret til årets nykommer under den gjeve Spellemannprisutdelingen.

Året etter vant hun i klassen Popsolist, og stakk dessuten av med prisen for årets musikkvideo for videoen til låten «I Went Too Far».

Låten «Queendom» fra 2018 ga imidlertid Aurora, om mulig, et enda bredere publikum, da LHBT-samfunnet omfavnet musikken hennes. I et nytt intervju med Dagbladet Magasinet beskriver hun det selv som «kjærlighetssamfunnet».

Merker en forskjell

23-åringen er åpen om at hun har hatt forhold til både kvinner og menn, og forteller i intervjuet at hun opplever en frihet til å ikke måtte definere seksualiteten i sin generasjon - noe hun er stolt av.

- Jeg synes det er så deilig at vi lar kjærlighet være kjærlighet, sier hun.

Sangeren forteller at hun ikke alltid visste at hun kunne falle for kvinner, men at hun merket at hun kunne bli betatt. Videre beskriver hun hvordan det føles annerledes å falle for en kvinne enn en mann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer