Aurora Aksnes:

- Har lyst til å lære noe av kvinnene jeg faller for

Til tross for at kunsten hennes alltid kommer i første rekke, faller Aurora Aksnes fort. Både for kvinner og menn.

<strong>AKTUELL:</strong> Aurora Aksnes er for tiden aktuell med ny plate. I den anledning har hun snakket med Dagbladet om alt fra oppveksten til kjærlighet. Foto: NTB Scanpix
AKTUELL: Aurora Aksnes er for tiden aktuell med ny plate. I den anledning har hun snakket med Dagbladet om alt fra oppveksten til kjærlighet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

23 år gamle Aurora Aksnes fra Os i Hordaland har hatt en enorm suksess som artist både her til lands og internasjonalt. Den eksentriske sangeren har også blitt belønnet for arbeidet sitt, og i 2015 ble hun kåret til årets nykommer under den gjeve Spellemannprisutdelingen.

Året etter vant hun i klassen Popsolist, og stakk dessuten av med prisen for årets musikkvideo for videoen til låten «I Went Too Far».

Låten «Queendom» fra 2018 ga imidlertid Aurora, om mulig, et enda bredere publikum, da LHBT-samfunnet omfavnet musikken hennes. I et nytt intervju med Dagbladet Magasinet beskriver hun det selv som «kjærlighetssamfunnet».

<strong>SUKSESS:</strong> Aurora har oppnådd enorm suksess både her til lands og internasjonalt. Hun er også en hit i LHBT-samfunnet. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Aurora har oppnådd enorm suksess både her til lands og internasjonalt. Hun er også en hit i LHBT-samfunnet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Merker en forskjell

23-åringen er åpen om at hun har hatt forhold til både kvinner og menn, og forteller i intervjuet at hun opplever en frihet til å ikke måtte definere seksualiteten i sin generasjon - noe hun er stolt av.

- Jeg synes det er så deilig at vi lar kjærlighet være kjærlighet, sier hun.

Sangeren forteller at hun ikke alltid visste at hun kunne falle for kvinner, men at hun merket at hun kunne bli betatt. Videre beskriver hun hvordan det føles annerledes å falle for en kvinne enn en mann.

- Jeg har lyst til å lære noe av kvinnene jeg faller for. Med menn er det kanskje litt mer seksuelt. Det er interessant å merke at det er en forskjell, sier hun til Dagbladet.

<strong>STJERNE:</strong> Aurora er å se på scener verden over. Her i Telenor Arena i Oslo. Foto: NTB Scanpix
STJERNE: Aurora er å se på scener verden over. Her i Telenor Arena i Oslo. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vanskelig å elske

Auroras sivilstatus er noe vag, da hun i intervjuet forteller at hun ikke vil si at hun er singel - men at hun heller ikke har kjæreste. Hun er derimot forelsket, men er tydelig på at kunsten hennes alltid kommer i første rekke. Derfor kan hun være vanskelig å elske, mener hun selv.

- Det må være vanskelig å lære seg å bli elsket litt mindre enn sulten. Du kommer alltid på andreplass, sier hun, og legger til at dette er noe hun alltid er ærlig om i relasjonene sine.

Til tross for at hun selv sier at hun ikke har hatt så mange elskere i sitt liv så langt, innrømmer Aurora at hun faller fort. Dette går imidlertid fort over, nettopp fordi ingen ting kan måle seg med det hun føler når hun lager musikk.

Ente på akutten

At Aurora har hatt en braksuksess, er det liten tvil om. Hun opptrer verden rundt, og flere store stjerner, som Katy Perry (34), er begeistret for musikken hennes.

Da hun i mars gjestet «Skavlan», kunne Aurora fortelle at året 2016 var svært turbulent. Med over 200 opptredener og mye sykdom - endte hun på akutten.

<strong>MÅTTE PÅ AKUTTEN:</strong> 2016 ble et turbulent år for Aurora. Her er hun avbildet i London samme år. Foto: NTB Scanpix
MÅTTE PÅ AKUTTEN: 2016 ble et turbulent år for Aurora. Her er hun avbildet i London samme år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Der ble det kjent at 23-åringen måtte fjerne blindtarmen, samt avlyse de tre siste konsertene i USA som følge av operasjonen. Det var imidlertid det som skjedde etter operasjonen, som overrasket programleder Fredrik Skavlan (52).

SE INTERVJU: - Jeg er veldig glad i organer, og synes det er veldig fint, så jeg spurte om jeg kunne få med meg blindtarmen hjem. Det sa artisten Aurora Aksnes da hun gjestes «Skavlan» fredag kveld. Video: TV 2 Vis mer

Sangstjernen har nemlig en fascinasjon for organer, og dette førte til at hun spurte legene om det var noen mulighet for at hun kunne ta med blindtarmen hjem.

- Jeg er veldig glad i organer, og synes det er veldig fint, så jeg spurte om jeg kunne få med meg blindtarmen hjem. Men jeg fikk ikke lov til det. Det er sikkert ikke lov til å ta den med over kontinentet, sa hun.

LES OGSÅ: - Leveren, milten og lungene har grodd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer