«Sommerhytta»-paret Daria og Marius:

- Har lyst til å gifte oss

Kjæresteparet tok Norge med storm da de deltok i «Sommerhytta». To år senere er de fortsatt lykkelig forelsket.

REALITYPAR: Daria Klovholt og kjæresten Marius Holst var med på «Sommerhytta» våren 2022. Foto: Privat
REALITYPAR: Daria Klovholt og kjæresten Marius Holst var med på «Sommerhytta» våren 2022. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Denne våren er det nok en gang duket for en ny sesong av det populære TV 2-programmet «Sommerhytta».

Her skal fire ulike par kjempe for å skape den perfekte drømmehytta, som de til slutt også vinner dersom de klatrer seg helt til topps i programmet.

For tre år siden var det eksparet Levi Try (23) og Øyunn Krogh (25) som stakk av med seieren, og i fjor gjode ekteparet Sara Meyer Boudavya (28) og Ibrahim Mahnin (30) det samme.

Oppussingsprogrammet har vist seg å være en seerfavoritt, og under fjorårets sesong var det flere som bet seg merke i at deltakerne enten var samboere, kjærester eller gift.

I miksen med kjærester og ektepar var også Daria Klovholt (26) og Marius Holst (29), som var det ferskeste paret av dem alle. De hadde nemlig bare vært sammen et knapt år før innspillingen av «Sommerhytta» startet.

- En større utfordring enn de andre

Duoen kom seg helskinnet gjennom den tøffe utfordringen, men innrømmer overfor Se og Hør Reality Awards at de andre parene muligens hadde en ørliten fordel i konkurransen.

- Vi måtte jo på en måte lære oss å håndtere hverandre i situasjoner som ikke er helt hverdagslige, og som vi ikke hadde sett så mye til i hverandre før innspillingen startet, forteller paret, før de legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer