- Har lyst på vannseng og lenestol med fotstøtte

Programlederen avslører at hun er skap-harry...

SELVIRONI: Solveig Kloppen innrømmer at hun selv oppfyller noen av fordommene mot Jessheim-folk. Her med Øyvind Mund - og Truls Svendsen (t.h.), som skal lede fordom-programmet deres "Svendsen om Hansen og Jensen" på TV2.  Foto: Stella Pictures
SELVIRONI: Solveig Kloppen innrømmer at hun selv oppfyller noen av fordommene mot Jessheim-folk. Her med Øyvind Mund - og Truls Svendsen (t.h.), som skal lede fordom-programmet deres "Svendsen om Hansen og Jensen" på TV2. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  TV-fjes Solveig Kloppen (39) er for tiden aktuell med TV2-programmet "Svendsen om Hansen og Jensen". Der skal hun og programleder Truls Svendsen forsøke å finne ut om fordommene nordmenn har om hverandre - spesielt folk fra andre landsdeler, faktisk stemmer.

Kloppen er selv vokst opp på Jessheim i Akershus, et tettsted som blant annet kan knyttes til fordommer som råning og et utall lettkledde "Vi Menn"-piker, ifølge Kloppen. Hadde hun vært mindre rundt livet og hatt større pupper, ville hun sikkert ha prydet en "Vi Menn"-forside selv, innrømmer hun overfor Dagbladet Magasinet.

- Det som er harry med meg, er at jeg innerst inne kunne tenke meg vannseng og lenestol med fotstøtte foran tv-en, avslører hun.

Men når det er sagt så tilhørte ikke den sjarmerende programlederen de "harry" rånerne da hun vokste opp på Jessheim. Og det er nok grunnen til at vannsengen og godstolen ikke er blitt noe av.

- Da jeg vokste opp var man enten soss eller råner. Vi sossene gikk ut på lørdagen og klina med guttene i klassen, forteller hun. 


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Glad jeg slapp å ligge med sauen.