- Har lyst på mange barn

Men hvetebrødsdagene er definitivt ikke over for Katy Perry og Russel Brand, helt enda...

FORELDRE: Katy Perry har absolutt planer om å få barn med Russel Brand. Foto: All Over Press
FORELDRE: Katy Perry har absolutt planer om å få barn med Russel Brand. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Katy Perry (26) giftet seg med den britiske komikeren Russel Brand (35) i oktober, og ifølge popstjernen selv, så er deres sexliv hetere enn noensinne.

- Jeg har mine hemmeligheter, og mine magiske trist, såklart. Jeg kan ikke dele dem, fordi da ville jo alle visst om dem. Men la meg si det slik; jeg er ikke sjenert, sier Perry til Grazia.

26-åringen avslører også at hun absolutt har planer om å få mange barn med Brand i fremtiden - men for nå, vil hun helst fokusere på å nyte sitt første år som en gift kvinne.

- Han overrasker meg hver dag, på en positiv måte. Han får meg til å le, på en måte som ingen andre kan. Vi er perfekte for hverandre.

Den nygifte sangerinnen innrømmer at hennes ekteskap er langt i fra perfekt.

-  Vi er begge svært opptatte. Jeg bestemmer over min egen tid. Det er helger som jeg har satt av for Russ, og helger for meg og mine venner. Ingen av oss ønsker å miste oss selv til berømmelsen, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ga elskerens undertøy til feil mann