- Har lyst på barn en dag

Men første skritt på veien blir kjæreste for den norske skuspillerinnen.

RESERVEMAMMA: Ingrid Bolsø Berdals karakter Herdis blir en slags reservemamma til Jarle Klepps datter Charlotte Isabel i «Jeg reiser Alene». Foto: Motlys AS / Sandrew Metronome
RESERVEMAMMA: Ingrid Bolsø Berdals karakter Herdis blir en slags reservemamma til Jarle Klepps datter Charlotte Isabel i «Jeg reiser Alene». Foto: Motlys AS / Sandrew Metronome Vis mer
SEHER.NO: Ingrid Bolsø Berdal (31) er for tiden aktuell i filmen «Jeg reiser Alene», hvor hovedpersonen Jarle Klepp plutselig får vite at han har en 7 år gammel datter fra en heftig natt på slutten av 80-tallet. Og Bolsø Berdal innrømmer til Seher.no at hun drømmer om å få barn selv en dag.

- Å få barn plutselig forandrer jo livet, og man må jo plutserig legge opp et annet løp. Jeg har ikke tenkt så mye på å få barn, men jeg har et søskenbarn som har fått seg et barn nå, og noen av vennene mine er gravide. Jeg merker jo at jeg har passert 30, og det er ikke utenkelig lenger. En dag har jeg lyst på barn selv. Alt til sin tid. Jeg har ikke kjæreste nå, og det er jo et skritt på veien.
 
I «Jeg reiser Alene» får publikum se Bolsø Berdal i en heftig sexscene med den svenske motspilleren Gustav Hammarsten, og 31-åringen forteller at hun nok aldri blir helt vant til at slike dager er en del av jobben.

- Det er en spesiell dag på jobben når man gjør sånne ting. Men det er en del av jobben, og man må bare løse det så bra som mulig. Og det gikk veldig greit siden Gustav er veldig morsom, vi tøyset og hadde det veldig moro. Det gikk fort og greit unna, så det gikk fint.


«Jeg reiser Alene» kommer på kino fra 11. februar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg holder meg unna røde løpere