Har løyet om alderen i årevis

Nå avslører «Bridesmaides»-skuespiller Rebel Wilson hvorfor.

MORSOM: Rebel Wilson har blitt kjent for sin kjappe humor og selvironi, og har blant annet spilt i filmer som "Pitch Perfect" og "Bridesmaids". Foto: wenn.com
MORSOM: Rebel Wilson har blitt kjent for sin kjappe humor og selvironi, og har blant annet spilt i filmer som "Pitch Perfect" og "Bridesmaids". Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SANGFUGL I filmen "Pitch Perfect" fikk Wilson (t. h.) vist frem at det ikke bare er som skuespiller hun har talent. Foto: CapitalPictures
SANGFUGL I filmen "Pitch Perfect" fikk Wilson (t. h.) vist frem at det ikke bare er som skuespiller hun har talent. Foto: CapitalPictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Rebel Wilson startet skuespillerkarrieren allerede i 2003, men det var først etter at hun fikk en rolle i komedien «Bridesmaides» åtte år senere at det store gjennombruddet kom.

Her spilte blondinen mot kjente kvinner som Kristen Wiig (42) og Melissa McCarthy (45), og siden den gang har tilbudene kommet på løpende bånd.

I dag er hun for de fleste kjent som morsomme Fat Amy fra «Pitch Perfect»-filmene, og skuespilleren blir stadig hyllet for både selvironien og ærligheten sin.

Men nå har hun blitt tatt i å lyve på alderen.

Australske Womans Day avis har avslørt at Wilson er 35 år gammel, og dermed seks år eldre enn det hun tidligere har påstått.

Saken fortsetter under bildet.


I kjent stil reagerte blondinen med humor da nyheten spredte seg og twitret om at hun «egentlig er en 100 år gammel havfrue».

Til Who Magazine gav hun likevel et litt mer seriøst svar på tiltale.

– Som skuespiller har alderen mye mer å si for kvinner enn menn. Å bli angrepet i pressen for noe de fleste forretningstenkende folk hadde gjort i min posisjon, var litt sårende, sier Wilson til bladet.

– For meg er det ikke givende at noen skal skrive alderen min over alt uansett, fortsatte skuespilleren


Overrasket MTV med strippestunt

OVERRASKENDE ØYEBLIKK: Det var mange i salen som trakk på smilebåndet da Wilson dro av seg antrekket under årets MTV Music Video Awards. Foto: Scanpix
OVERRASKENDE ØYEBLIKK: Det var mange i salen som trakk på smilebåndet da Wilson dro av seg antrekket under årets MTV Music Video Awards. Foto: Scanpix Vis mer


Dette er slett ikke første gang Wilson har vakt oppsikt.

Under årets MTV Video Music Awards dro hun nemlig av seg politiuniformen hun var iført, og stod igjen i en t-skjorte som lød: «Fu** tha stripper police».

Saken fortsetter under bildet.


- Det er det jeg snakker om. De kommer til huset ditt, du tror du skal bli arrestert, men så får du bare en lapdance, sa 35-åringen fra scenen.

«Hun gjorde nok MTV veldig glade for at de kjører prisutdelingen med en videoforsinkelse», skrev PerezHilton om opptrinnet.

LES OGSÅ: Husker du disse MTV VMAs-øyeblikkene?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer