Robert Pattinson:

Har løyet i over ti år

Robert Pattinson har pyntet på sannheten opptil flere ganger.

LYVER: Robert Pattinson røper hvorfor han lyver i intervjuer. Foto: JINVISION / Evan Agostini / NTB
LYVER: Robert Pattinson røper hvorfor han lyver i intervjuer. Foto: JINVISION / Evan Agostini / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at «Batman»-stjerna Robert Pattinson (35), som fikk sitt store gjennombrudd som vampyren Edward Cullen i «Twilight», har mange fans.

Det mange imidlertid kanskje ikke har visst, er at mye av det som er skrevet om han faktisk ikke er sant.

I et nytt intervju med magasinet GQ avslører nemlig den 35 år gamle skuespilleren at han har løyet siden 2009, for å gjøre seg selv mer interessant.

- Vet ikke hvorfor

Pattinson har blant annet løyet om at han aldri vasker håret sitt, samt at han aldri rengjør leiligheten sin fordi han ikke bryr seg.

I et tidligere intervju har han ifølge Hollywood Life blitt spurt om sitt forhold til sirkus da han skulle spille i filmen «Water for Elephants». Den gang fortalte han at første gang han var på sirkus, så han en klovn dø.

I etterkant har han imidlertid avslørt at dette ikke stemte helt.

- Det var skikkelig tidlig på morgenen etter en premiere. Jeg ble spurt hva min erfaring med sirkus var, og jeg hadde ikke noe interessant å si. Jeg vet ikke hvorfor jeg sa det, har han fortalt.

Derfor lyver han

Skuespilleren har også løyet på seg en jobb som håndmodell som senere ble avslørt av hans egen mor. Han skal også ha løyet om å stjele pornobladet for å så selge de videre på skolen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer