KJENT FOR NAKENSTUNT: Håvard Lilleheie er kjent for sine mange nakenstunt i TV-programmet "Manshow".  Dette stuntet måtte han imidlertid gjennomføre i fjor sommer på Aker Brygge, etter å ha tapt et veddemål mot Jahn Ivar "Mini" Jakobsen. Foto: TV 2
KJENT FOR NAKENSTUNT: Håvard Lilleheie er kjent for sine mange nakenstunt i TV-programmet "Manshow". Dette stuntet måtte han imidlertid gjennomføre i fjor sommer på Aker Brygge, etter å ha tapt et veddemål mot Jahn Ivar "Mini" Jakobsen. Foto: TV 2Vis mer

- Har løpt naken for siste gang

Håvard Lilleheie lover nye takter i sitt neste TV-show.

SEHER.NO: Håvard Lilleheier har hatt stor suksess med sine naken-stunt i TV-programmet "Manshow", men i hans nye satsing "Showman" håper han vitsene vil være nok til å få frem latteren blant seerne.

- Jeg håper jeg har vært naken for siste gang. Vi har gjort den biten liksom, sier Lilleheie til Seher.no.

Han legger ikke skjul på at han gleder seg til å se hvordan det nye programmet blir tatt i mot av TV-seerne, når "Manshow" har premiere på TV 2 Zebra 29. september.

- Det er jo fremdeles et humorshow, men vi vil det skal være et mer rendyrket humor-talkshow. Det er rett og slett et beskjedent ønske å se om vi kan fylle et humor-talkshow og se om det bærer, smiler han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Spradet naken på Aker Brygge

Se hele intervjuet her


[obj:media:8009]