- HAR LIGGET MED 600 DAMER: Aune Sand hevder han har hatt flere hundre sexpartnere i et nytt intervju med bladet FHM. Men filmregissøren bruker ikke like mye tid på å vaske håret... Foto: SCANPIX
- HAR LIGGET MED 600 DAMER: Aune Sand hevder han har hatt flere hundre sexpartnere i et nytt intervju med bladet FHM. Men filmregissøren bruker ikke like mye tid på å vaske håret... Foto: SCANPIXVis mer

- Har ligget med 600 damer

Men Aune Sand dusjer kun to ganger i måneden...

SEHER.NO: Filmregissøren Aune Sand - som også er kjent som broren til kunstneren Vebjørn Sand - har aldri lagt skjul på at han er glad i kvinner.

I nyeste utgaven av bladet FHM hevder Aune at han totalt har ligget med over 600 damer.

- Jeg begynte sent. Men så bestemte jeg meg en dag og det var på HeadOn i Oslo at det løsna ordentlig. Etter det begynte jeg å bade i mus, sier den frittalende kunstneren til bladet.

Men Aune hevder han hverken bruker mye penger på byen eller mange timer foran speilet for å sjarmere damene.  Blant annet hevder han å ha et minimalt forbruk av sjampo.

- Jeg dusjer kun to ganger i måneden, så det går fint, sier han til FHM, uten å avsløre hva de kvinnelige partnerene synes om badevanene.

Aune beskrev drømmekvinnen som "en norsk fjellmus" da Seher.no møtte ham under VG-lista Topp 20-showet i Oslo i juni.

Og han legger ikke skjul på at han ville priortert å ha med flest mulig kvinner hvis han en gang skulle få filmstøtte på 50 millioner - slik som årets Amanda-suksess "Max Manus".

- Herregud, det ville garantert blitt en folkefest! Og det ville vært fantastisk mange fine damer med. Det ville vært åker og eng med vidunderlige bryster, sier han til FHM, sier Aune som for tiden jobber med et filmprosjekt kalt "Dådyr"- til FHM.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.


LES OGSÅ: - Drømmekvinnen er en "norsk fjellmus"