Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

Har levert skilsmissepapirene

«Hunger Games»-stjernen skal allerede være klar for å komme seg videre med livet.

OVER OG UT: Kjærligheten mellom stjerneparet Miley Cyrus og Liam Hemsworth skulle ikke holde. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT: Kjærligheten mellom stjerneparet Miley Cyrus og Liam Hemsworth skulle ikke holde. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For rundt to siden kom sjokknyheten om at Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) hadde gått hver til sitt etter knappe åtte måneder som ektepar.

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, uttalte talspersonen deres til People.

Og mens mange kanskje håpet på at stjerneparet ville jobbe med forholdet og prøve å finne tilbake til hverandre, slik de har gjort flere ganger tidligere, så kan det nå se ut som om det er over for godt denne gangen.

Onsdag leverte nemlig Hemsworth inn skilsmissepapirene - kun elleve dager etter at bruddnyheten ble kjent, melder TMZ.

Ifølge rettsdokumentene nettstedet sitter på, så har skuespilleren oppgitt standardfrasen «uforenelige forskjeller» som årsak til bruddet.

- Liam er ferdig med ekteskapet og ønsker å komme seg videre, forteller kilder til TMZ.

Og ettersom den barnløse duoen signerte en ekteskapsavtale før bryllupet stod i desember, ligger alt til rette for at skilsmissen vil gå smertefritt for seg når det gjelder penger og økonomi.

Saken fortsetter nedenfor.

Klinte til med venninnen

Dagen før paret avslørte til verden at de hadde gjort det slutt, ble Miley sett kyssende på sin mangeårige venninne Kaitlynn Carter (30) i Italia. Det oppstod raskt beskyldninger om utroskap, selv om det nå ser ut som om Cyrus og Hemsworth allerede gikk hver til sitt for flere måneder siden, skriver TMZ.

Det skal nemlig ha vært problemer i forholdet en god stund allerede, og i juni ble Liam sett uten giftering mens han var på handletur.

Saken fortsetter nedenfor.

Men mens Miley så sent som denne uken skal ha uttrykt at hun ønsket å kjempe for forholdet, så skal Liam ha vært fast bestemt på at det er over. Ifølge nettstedet skal venner av Hollywood-stjernen ha sagt at han «er gal» hvis han går tilbake til henne igjen.

Sist helg dukket det altså opp flere bilder av popstjernen i het flørt med Kaitlynn Carter, som også gikk fra sin ektemann Brody Jenner (35) denne måneden.

Jentene ble observert sammen på en luksuriøs ferie ved Comosjøen, og ET Online publisert flere bilder av duoen hvor de både kysser og klemmer hverandre.

- De prøvde ikke å skjule det i det hele tatt. Det var andre mennesker som satt ved bassengkanten, fortalte en kilde til nettstedet.

Bare noen timer etter at de bildene av duoen nådde offentligheten, kom beskjeden om at Miley og Liam hadde skilt lag.

Brøt tausheten

Sammen dag valgte sangfuglen å publisere en lengre - dog noe kryptisk - tekst på Instagram.

Teksten er fulgt av to bilder av Miley der hun poserer foran et vakkert fjellområde - meget mulig fjellene hun nevner i innlegget:

- Dolomittene (et stort fjellområde i Alpene, journ.anm.) ble ikke skapt over natten, det tok millioner av år for at denne skjønnheten skulle bli skapt. Min far sa alltid til meg: «Naturen skynder seg aldri, men den er alltid i tide». Hjertet mitt fyller seg med fred og håp når jeg vet at det er sant. Jeg ble lært opp til å respektere planeten og dens prosess, og nå jeg skal gjøre det samme for meg selv, skrev hun blant annet.

Dagen etter valgte også Liam å bryte tausheten om bruddet i sosiale medier. Og kanskje på et noe overraskende vis. Han kom nemlig med en kjærlig hilsen til eksen:

- Hei alle sammen. En rask beskjed om at jeg og Miley nylig separerte oss og jeg ønsker henne ingenting annet enn en god helse og lykke fremover, skrev han til et bilde av en solnedgang over stranden, og fortsatte:

- Dette er en privatsak, og jeg har ikke uttalt eller kommer til å uttale meg til noen journalister eller medier. Eventuelle rapporterte sitater som tilskrives meg er falske. Fred og kjærlighet.

Saken fortsetter nedenfor.

Vanskelig kjærlighet

Det var i 2009, under opptakene av dramafilmen «The Last Song», der Liam og Miley for øvrig spilte kjærester, at duoen møttes for første gang.

De fant raskt tonen både foran og bak kamera, men etter fire år som kjærester brøt superparet forlovelsen i september 2013.

Etter bruddet hadde paret hete flørter på hver sin kant, og popstjernen, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, har datet både gutter og jenter.

Rundt juletider i 2015 fantde to imidlertid tilbake til hverandre, og da Miley gjestet «The Ellen DeGeneres Show», gratulerte TV-verten med at paret igjen var forlovet.

LES OGSÅ: - Hans nye flamme er fire år yngre enn datteren

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer