Har levd tre år i sølibat

- Jeg savner ikke sex, sier den britiske glamourmodellen Jodie Marsh til Seoghør.no.

Se videointervju med Jodie Marsh øverst i saken!

SEOGHØR.NO:   Jodie Marsh (34) har i flere år vært en av Storbritannias mest populære modeller, og har også vært med i TV-programmet «Celebrity Big Brother» og hennes egen realityserie «Totally Jodie Marsh».

Lever i sølibat
Tidlig i karrieren levde Jodie et utsvevende liv, fullt av ville fester og mange mannlige venner. For tre år siden tok derimot den britiske modellen et radikalt valg. Hun bestemte seg for å leve i sølibat til hun fant den rette.

- Det var ikke sånn at jeg planla at jeg skulle leve i sølibat i tre år. Poenget mitt var at jeg ikke ville ligge med noen hvis ikke jeg hadde følelser for de.

- Jeg vil ikke ha sex med en tilfeldig mann som jeg syns ser bra ut, jeg vil det skal være noe spesielt, forteller Jodie.


- Det var sånn det startet. Etter som tiden har gått har jeg blitt mer og mer bestemt på valget mitt og mindre og mindre interessert i tilfeldig sex. For at jeg skulle ha hatt sex med noen nå så måtte jeg virkelig være forelsket i ham.

Savner ikke sex 
I fjor ble Jodie Marsh koblet til «The Only Way is Essex»-stjernen Kirk Norcross (25), men forholdet tok slutt da den britiske modellen ikke ville la han slippe til under lakenene.

Jodie forteller at det må en helt spesiell mann til for at hun skal gi opp sitt sølibat, fordu hun rett og slett ikke savner sex.

- Nei, jeg tenker ikke over det en gang. Det er rart, men når man har gått en lang tid uten, så glemmer man litt hva man går glipp av. Jeg tenker aldri: «Nå skulle jeg ønske at jeg kunne ha sex. Jeg tenker rett og slett aldri på sex.»

Drømmer om mann og barn 
Selv om Jodies sølibat har gjort det vanskeligere for modellen å finne den rette, har hun ikke gitt opp drømmen om et liv med mann, barn og et rolig familieliv.

Marsh forteller at hun gjerne ønsker seg en kjæreste fra Norge. 

- Jeg ønsker meg definitivt barn. Og jeg skulle gjerne ha hatt en vanlig rolig familieliv, men om det kommer til å skje eller ikke vet jeg ikke.

- I mitt yrke er det vanskelig å møte noen som man stoler på. Så jo eldre jeg blir jo mer vurderer jeg spermbanker og adopsjon og slike ting. Kanskje jeg møter mitt livs kjærlighet her i Norge?


- Det hadde vært fantastisk. Kan du ikke sende noen kandidater hit til hotellet? Jeg trenger virkelig å møte noen, sier hun med et smil.

Jodie satser nå på en ny karriere som programleder for dokumentarprogram. Modellens to første dokumentarer,  «Jodie Mars: On The Game» og «Jodie Mars: On Steroids», skal i Norge sendes på TV-kanalen TLC.

LES OGSÅ:   - Jeg har blitt redd for sex