<strong>LEVER SOM VEGANER:</strong> Det har Lillian Müller gjort i mange år. Hun ankom premierefesten i operahuset sammen med ektemannen Maurice Rinaldi. Foto: Thomas Horni / Seher.no
LEVER SOM VEGANER: Det har Lillian Müller gjort i mange år. Hun ankom premierefesten i operahuset sammen med ektemannen Maurice Rinaldi. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer

- Har levd som veganer i 33 år

Evigunge Lillian Müller avslører hemmeligheten bak fysikken...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Modellen, skuespilleren og helseguruen Lillian Müller havnet raskt i bakleksa under den første episoden av "71 Grader Nord". Men med tanke på at hun var den klart eldste deltageren med sine 58 år, viste hun likevel en svært imponerende innsats.

- Det første jeg tenkte var: "Jeg lurer på hvor lang denne turen blir". Så spurte jeg Kjersti, og hun svarte to timer. Så ble den bare lengre og lengre, men Kjersti sa alltid at det bare var en halvtime til og at vi snart var i mål. Jeg ramlet jo i mange tuer, så det ble en skikkelig komedietur på meg, sier hun til Seher.no.

58-åringen avslører overfor Seher.no at hun har en livsstil svært ulik de fleste andre. Hun lever nemlig som veganer. Ifølge Wikipedia spiser man ikke kjøtt, egg, meieriprodukter, honning eller andre matvarer av animalsk opprinnelse om man følger et vegansk kosthold.

Men Lillian holder seg også unna andre ting for å holde seg i form.

- Jeg har levd som veganer i 33 år. Og jeg holder meg unna røyk, alkohol og kaffe. Samtidig er jeg en veldig spirituell person, så jeg fikk meditert litt og dyrket min spirituelle overbevisning. Man må jo be litt, sier hun smilende til Seher.no.

Müller ankom premierefesten til "71 Grader Nord" mandag sammen med sin ektemann, fotografen Maurice Rinaldi. Hun forteller at turen var i det tyngste laget, men at hun følte hun greide seg bra.

- Jeg har hatt en del ryggproblemer, og var nervøs før turen. Det var veldig hardt fysisk, men jeg hadde god viljestyrke. Dessuten har jeg gått veldig mye i trapper i Los Angeles, jeg har en fast rute på 180 trappetrinn, så jeg er jo i veldig god fysisk form.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var veldig pinlig å se det på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer