SLUTT: Leonardo DiCaprio og Bar Rafaeli endte deres forhold tidligere i sommer. Nå spekuleres det i om filmkjekkasen er forlovet... Foto: Stella Pictures
SLUTT: Leonardo DiCaprio og Bar Rafaeli endte deres forhold tidligere i sommer. Nå spekuleres det i om filmkjekkasen er forlovet... Foto: Stella PicturesVis mer

Har Leo forlovet seg?

Men hvem er i så fall kvinnen i hans liv...

SEHER.NO: Siden bruddet med supermodellkjæresten Bar Rafeali (24) før sommeren, har det sirkulert en rekke rykter om Hollywoodstjernen Leonardo DiCaprios (34) kjærlighetsliv.

Ifølge kilder skal filmkjekkasen blant annet ha vært på flere dater med sin skuespillerkollega Cameron Diaz (36). I tillegg skal han ha blitt observert ute med Pussycat Dolls-skjønnhet Ashley Roberts (27). 

Nylig var "Gangs of New York"-stjernen også på luksusferie på Ibiza, hvor han stadig var omringet av en rekke smellvakre modeller.

Det siste og heteste ryktet om DiCaprio er imidlertid at han er forlovet, skriver bilde- og nyhetsbyrået Stella.

Under innspillingen av hans siste film "Inception" i LA, viste nemlig skuespilleren seg med en svært avslørende ring på den ene hånden.

Ifølge øyenvitner lignet smykke veldig på en forlovelsesring, og skuespilleren, som tidligere har sagt at han er imot ekteskap, har den siste tiden gått tilbake på flere av disse uttalelsene.

Om DiCaprio egentlig er forlovet, eller om ringen kun var del av hans filmkostyme, vites ikke, men smykket har i hvertfall satt fart på ryktene om at skuespilleren har funnet den nye kvinnen i sitt liv. Spørsmålet er i så fall hvem kvinnen er?

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Omringet av damer på badeferie