Har lagt seg i hardtrening

- Dette er et dødelig slag til alle kvinner.

TRENER HARDT: Det er ikke lenge siden Cheryl Cole var nær døden etter at hun ble smittet med Malaria. Nå er hun tilbake i treningsform. Foto: All Over Press
TRENER HARDT: Det er ikke lenge siden Cheryl Cole var nær døden etter at hun ble smittet med Malaria. Nå er hun tilbake i treningsform. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Britiske medier skriver at superstjernen Cheryl Cole (27) har lagt seg i hardtrening, etter at hun tidligere i sommer var malaria-syk og nær døden.

Stjernen skal ifølge Mirror ikke være fornøyd med at hun ikke har fått trent skikkelig på to måneder, og det har hun begynt å gjøre noe med.

«Akkurat som om hun ikke var liten, perfekt og pen nok fra før, deler Cheryl Cole nå ut et dødelig slag til alle kvinner», skriver avisen.

- Cheryl har ikke hatt muligheten til å trene på over to måneder, og det har frustrert henne skikkelig. Nå føler hun seg bedre, og er desperat etter å komme seg tilbake i form, sier en kilde til Mirror.

Nå risikerer sangstjernen legene ved sykehuset i Londons vrede. Legene har nemlig bedt Cheryl om å holde seg i ro. Men stjernen har andre ting i tankene.

- Men hovedmålet nå er fotoshooten i forkant av hennes neste soloalbum. Det skulle egentlig ha vært litt lenger frem i tid, men det har blitt flyttet på, og Cheryl ønsker å være i toppform til shooten.

Torsdag morgen var Cole og hennes kjæreste, Derek Hough (25), i gymsalen like ved deres hotell i Los Angeles. Der benyttet de anledningen til å løpe på mølle, i tillegg til en god runde styrketrening.

- Cheryl vet at hun ikke er overvektig, men hun er ikke så godt trent som hun ønsker å være. På fotoshooten skal hun nemlig posere i minimalt med klær, sier kilden.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Derek reddet livet mitt