Har lagt på seg 6 kilo, på puppene!

Fergie tok pusten fra alle med sine nye former...

FLOTT: Fergie viste frem sin nye og mer formfulle figur under Glamour Awards mandag. Bildet til venstre er tatt under ASCAP Pop Award i april. Siden den gang har hun gått igjennom en formidabel forvandling.  Foto: Stella
FLOTT: Fergie viste frem sin nye og mer formfulle figur under Glamour Awards mandag. Bildet til venstre er tatt under ASCAP Pop Award i april. Siden den gang har hun gått igjennom en formidabel forvandling. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Black Eyed Peas-sangerinne Stacy "Fergie" Ferguson (33) fikk for kort tid siden rollen som den prostituerte kvinnen Saraghina i filmversjonen av musikalen "Nine", der hun skal spille mot storheter som Daniel Day-Lewis, Dame Judi Dench og Kate Hudson.

Men popskjønnheten fikk raskt erfare at det ikke er "bare bare" å bli filmstjerne.

I forbindelse med innspillingen har nemlig Fergie fått beskjed om at hun må legge på seg betraktelig for sin rolle.

Og at den ellers så stramme sangerinnen har tatt oppgaven seriøst, kunne man tydelig se under mandagens Glamour Women of The Year Awards i New York, skriver Daily Mail.  

Popstjernen, som planlegger bryllup med forloveden Josh Duhamel til sommeren, hadde nemlig på seg en svært utringet, hvit brudelignende Michael Kors-kjole som viste frem hennes stadig voksende fordeler.

Ifølge popstjernen har hun nemlig lagt på seg nærmere 6 kilo de siste ukene, men da mest på puppene!

Selv om hun nok overdriver litt, er det ingen tvil om at hun har fått større byste.

Fergie innrømmet også at hun har kost seg skikkelig på filminnspilling i England de siste ukene, og spist alt det hun ellers holder seg unna, som fish og chips, fritert mat og godteri.

- Jeg har spist masse chips, fritert mat og alt det jeg ellers unngår. Jeg elsker britisk mat. Jeg har jo blitt bedt om å gå opp i vekt for denne rollen, så jeg har spist alt - hva som helst, når som helst, sa hun under seremonien mandag.

Men skal man tro mengdene med hylende fans utenfor prisutdelingen mandag, har popstjernens økende byste heller positiv effekt på hennes karriere.

Andre stjerner som hadde tatt turen til Glamour Awards mandag var Nicole Kidman, Tyra Banks, Debra Messing, Hillary Clinton og Sarah Michelle Gellar.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Jeg er verdens heldigste jente!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer