- Har lagt fortiden bak meg

Carina Dahl reiste til Sverige etter å ha vært med i «Big Brother». Nå kommer hun tilbake for Melodi Grand Prix.

SATSER PÅ MUSIKK-KARRIERE: - Jeg gleder meg til å stå på MGP-scenen, sier Carina Dahl til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SATSER PÅ MUSIKK-KARRIERE: - Jeg gleder meg til å stå på MGP-scenen, sier Carina Dahl til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Selv om de store profilene glimret med sitt fravær under NRKs presentasjon av årets første MGP-artister mandag, var det en artist som var strålende fornøyd med å være tilbake i Norge.

Carina Dahl (25) - datter av TNT-trommis Morten «Diesel» Dahl (51) - skal kjempe om en finaleplass i årets norske MGP-finale med låten «Boys & Guns».

Sangen har Carina skrevet i samarbeid med Nanna Martorell og Hanne Sørvaag. Sistnevnte har i flere år bidratt med låter til den norske finalen, blant annet fjorårets vinner «My Heart Is Yours».

Samtidig som Carina håper å kapre en plass i Eurovision-finalen i Düsseldorf, gir hun også ut platen «Hot Child» 6. desember, som er resultat av et samarbeid med produsentene i selskapet Stargate.

- Jeg har bodd i Sverige i fem år, og har jobbet mye med musikken min. Jeg har ikke fulgt så mye med på norske Melodi Grand Prix, men i Sveriger er jo dette veldig stort, så jeg gleder meg til å få vist meg fram, sier hun til Seher.no.


Carina avslører at hun har spilt låta for sin kjente rocke-pappa.

- Han har hørt låta og er veldig spent, akkurat som meg, sier hun.

Carina har tidligere jobbet som modell og ble for alvor kjent da hun var med i den svensk-norske utgaven av realityserien «Big Brother» i 2006.

Til Seher.no sier hun at dette er en periode i livet sitt hun har lagt bak seg.

- Det er gamle dager. Jeg har lagt fortiden bak meg, og håper å vise hva jeg er god for som artist på scenen, sier hun til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk blackout under sin første TV-opptreden