- Har lært ting om meg selv som ikke er bra

Slik har «Ingen grenser»-suksessen endret Birgit Skarstein.

LÆRT MYE: Birgit Skarstein innrømmer at det har vært utfordrende å bli kjent med seg selv på en ny måte gjennom den massive oppmerksomheten etter «Ingen grenser»-suksessen. Foto: Stella Pictures
LÆRT MYE: Birgit Skarstein innrømmer at det har vært utfordrende å bli kjent med seg selv på en ny måte gjennom den massive oppmerksomheten etter «Ingen grenser»-suksessen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Birgit Skarstein (23) har fått massiv oppmerksomhet denne vinteren etter å ha medvirket i NRKs seersuksess «Ingen grenser».

Parallellt med at TV-seerne har kunnet følge Birgit, som er lam fra livet og ned, på hennes stabasiøse ferd i NRK-programmet, har Levanger-jenta opplevd et stort press fra media.

Og Birgit innrømmer at det har vært utfordrende å bli kjent med seg selv på en ny måte gjennom den massive oppmerksomheten.

- Når man er så synlig i media, så blottstiller man seg. Da blir man sårbar og lærer mye om seg selv. Jeg har møtt meg selv i døra og sett at «sånn er jeg», sier Skarstein til Dagbladet.

Samtidig som hundretusener av nordmenn har blitt kjent med Birgit på TV, har hun nemlig blitt mer klar over sine negative egenskaper.

- Jeg er ganske sta. Litt for sta. Jeg har lært ting om meg selv som ikke er bra, og samtidig har hele Norge sittet og sett på det samme. Men forhåpentligvis bidrar dette til økt selvinnsikt, samtidig som historiene vi forteller kanskje kan gjøre noe for andre, sier hun til avisen.

Skarpstein har også måttet tåle kritikk for å ha deltatt i TV-konseptet, men akkurat det tar hun med stor ro.

- Det er flere som er uenige i TV-konseptet. De kaller det freakshow og sirkus. Men det må man være forberedt på når man utsetter seg for slik eksponering.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Ingen grenser-Birgit sa nei til trygd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer