Stian «Staysman» Thorbjørnsen:

- Har lært meg til å blokkere det ut

Det hektiske livet kan tidvis by på utfordringer.

TÅLMODIG: Stian Thorbjørnsen hyller kona for tålmodigheten. Foto: Andreas Fadum
TÅLMODIG: Stian Thorbjørnsen hyller kona for tålmodigheten. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

Stian «Staysman» Thorbjørnsen (37) er for mange kjent som den noe rølpete artisten fra Fredrikstad som sammen med kompanjongen Lasse Jensen utgjør duoen «Staysman og Lazz». De har gitt ut en rekke hitlåter, som «Kaptein Morgan», «En godt stekt pizza» og «20 kilo ekstra».

De siste årene har «Staysman» også holdt på med en rekke andre prosjekter i tillegg til å lage folkelig «rølpemusikk», og i fjor høst debuterte han som programleder på NRK med quiz-programmet «10 på topp».

- Det blir nesten litt surrealistisk å gå inn i «gullrekka» i det som er min første skikkelige programlederjobb, sa 37-åringen til Se og Hør da hans nye jobb ble kjent i august i fjor.

Takker kona

Med andre ord har Stian mange baller i lufta, og må kombinere både tv-jobb, musikerjobb og familieliv. Dette får han god hjelp til fra kona Tina Thorbjørnsen (28), som han nå hyller i et nytt intervju med VG.

- Det er godt at jeg har verdens mest tålmodige kone. Men hun vet at dette er livet mitt og at det er det jeg brenner for. Nå tjener jeg penger på det, jeg legger sjela i det, og får lønn av det. Tina hadde nok ikke vært like tålmodig om to kasser pils og en Bacardi Razz fortsatt var lønna, forteller han.

I intervjuet legger heller ikke 37-åringen skjul på at han noen ganger får dårlig samvittighet for å være såpass mye borte fra familien.

- Jo, det skjer, men jeg har lært meg til å blokkere det ut. Jeg hadde blitt gal om jeg skulle gått rundt og kjent på savnet hele tiden. Dette er det eneste alternativet jeg har, og da kan jeg ikke gå rundt å tenke så mye på det, sier han videre til avisen.

Thorbjørnsen lever et hektisk liv. Ikke bare har han vært å se på NRK på fredager i hele fjor høst, han turnerer også stadig rundt om i landet sammen med kollegaen i musikkduoen «Staysman og Lazz».

Takket for tilliten

Programlederyrket var imidlertid noe skummelt å ta fatt på, har han tidligere innrømmet til Se og Hør.

- Jeg er glad, ydmyk, litt redd, full av glede, men mest av alt takknemlig for at NRK gir meg tilliten. Jeg var programleder sammen med Christine Dancke under VG-lista fra Rådhusplassen i 2016, så litt erfaring har jeg jo. Men dette er åtte episoder, på fredagskveldene, fortalte 37-åringen i august i fjor.

Staysman og Lazz holder konsert på Rockefeller i Oslo. Private bilder fra backstage og klipp fra konserten. Vis mer

Fridde på kjendisgalla

Stian, som også er kjent for sin deltakelse i realityserier som «Skal vi Danse», «Paradise Hotel» og «Robinsonekspedisjonen», fridde til sin kjære fra scenen under Se og Hørs kjendisgalla i 2015.

Det var da artisten skulle ta imot prisen «Årets kjendis», at han benyttet scenetiden til å gå ned på kne foran samboeren.

- Takk til kjæresten min som står her med meg. Gi henne stor applaus! Jeg har for vane å gå over the top … Nå blir jeg nervøs også … Du er verdens beste mamma for Lennox: Vil du gifte deg med meg? spurte Thorbjørnsen fra scenen.

FORLOVET: Stian gikk ned på kne under Se og Hørs kjendisgalla i 2015. Foto: Andreas Fadum
FORLOVET: Stian gikk ned på kne under Se og Hørs kjendisgalla i 2015. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Samboeren svarte ja, og bare to måneder etter forlovelsen ga de hverandre sine «ja». Sammen har de sønnen Lennox, som kom til verden i 2014. Stian har også sønnen Viktor fra et tidligere forhold.

LES OGSÅ: - Jeg er en streng mor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer