Gwyneth Paltrow:

- Har lært å ikke vise vaginaen

Vågale antrekk har lært skuespilleren én ting - å ikke vise alt.

LETTKLEDD: Skuespiller Gwyneth Paltrow er ikke redd for å vise hud på rød løper. Hun har imidlertid lært seg å ikke vise alt. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB
LETTKLEDD: Skuespiller Gwyneth Paltrow er ikke redd for å vise hud på rød løper. Hun har imidlertid lært seg å ikke vise alt. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Er det én Hollywood-skuespiller som ikke er redd for å snakke om vagina, så er det Gwyneth Paltrow (48). Hun ble nemlig bredt omtalt da hun i starten av 2020 lanserte sine helt egne vagina-duftlys - til blandede reaksjoner.

Duftlyset, som ble solgt under navnet «Dette lukter som vaginaen min», ble beskrevet som en «morsom, nydelig, sexy og vakker, uventet lukt».

Det var heller ikke første gang Paltrow og «vagina» ble nevnt i samme setning. I 2016 fikk skuespilleren mye oppmerksomhet da hun uttalte at kvinner bør dampe vaginaen sin.

Nå har altså skuespilleren uttalt seg om vagina igjen, denne gangen hennes egen.

DUFTLYS MED VAGINA-LUKT: Gwyneth Paltrows selskap Goop lanserte et duftlys Paltrow har kalt «This Smells Like My Vagina». Det gikk ikke upåaktet hen. Klipp: Ingebjørg Iversen. Video og reporter: Benedicte Wessel-Holst / KK Vis mer

Vagina på rød løper

Det er i et intervju med Vogues «Life in Looks» at 48-åringen kommer inn på temaet. Hun reflekterer nemlig over noen av sine mest ikoniske antrekk gjennom karrieren, inkludert en svært kort Prada-kjole hun bar under Met-gallaen i 2010.

Den viser seg imidlertid at det ikke var en kjole i det hele tatt.

KORT: Til tross for den korte kjolen, klarte Gwyneth Paltrow å skjule sine private deler. Foto: Charles Sykes / AP Photo / NTB
KORT: Til tross for den korte kjolen, klarte Gwyneth Paltrow å skjule sine private deler. Foto: Charles Sykes / AP Photo / NTB Vis mer

Antrekket var i utgangspunktet nemlig et sett, bestående av topp og skjørt. Paltrow bestemte seg imidlertid for å droppe skjørtet.

- Du vet, du må få våpnene ut. Så jeg bestemte meg for å bare ta på meg toppen, og jeg angrer ikke på beslutningen, utdyper hun.

48-åringen forklarer imidlertid videre at det er risikabelt å bære en kort kjole, men at hun heldigvis ikke gikk på en smell.

- Hvis det er én ting jeg har lært, så er det å ikke vise vaginaen på den røde løperen, påpeker hun.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

- Kunne ikke hatt undertøy i den

Paltrow er langt fra fremmed fra å bære korte, avslørende kjoler.

Da hun dukket opp på premieren til filmen «Country Strong» i 2010, bar hun nemlig en kjole som var åpen på sidene.

ÅPEN: I denne kjolen kunne ikke Paltrow ha på seg undertøy. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB
ÅPEN: I denne kjolen kunne ikke Paltrow ha på seg undertøy. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB Vis mer

- Dette tror jeg ikke jeg ville båret igjen. Jeg tror barna mine ville vært veldig flaue hvis jeg dro med rumpen min hengende ut eller noe, jeg tror ikke de ville latt meg ha på den. Jeg mener, jeg tror ikke engang jeg kunne hatt på meg undertøy i den. Det var nok litt risikabelt.

Under Oscar-utdelingen i 2002 dukket skuespilleren opp på den røde løperen uten BH.

UTEN BH: Da skuespilleren dukket opp på Oscar-gallaen i 2002, var det uten BH. Foto: Richard Young / REX / NTB
UTEN BH: Da skuespilleren dukket opp på Oscar-gallaen i 2002, var det uten BH. Foto: Richard Young / REX / NTB Vis mer

Lanserte orgasme-lys

Som nevnt vekket skuespillerens vagina-duftlys stor oppsikt, og ble utsolgt på rekordtid. I juni var det imidlertid flere som sperret opp øynene nok en gang, da 48-åringen utvidet duftlys-samlingen.

Under et besøk på «The Tonight Show» med Jimmy Fallon viste Paltrow nemlig fram det nyeste tilskuddet. Den gang med navnet «Dette lukter som orgasmen min».

«En passende oppfølger til det lyset - du vet hvilket - er dette en miks av grapefrukt, neroli og moden solbær sammensatt med grønn te og tyrkisk rose for en lukt som er sexy, overraskende og vilt avhengighetsskapende», het det i beskrivelsen på Goops hjemmeside.

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow deler en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

LES OGSÅ: Se, så stor kjendisdatteren er blitt!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer