Gwyneth Paltrow:

- Har lært å ikke vise vaginaen

Vågale antrekk har lært skuespilleren én ting - å ikke vise alt.

LETTKLEDD: Skuespiller Gwyneth Paltrow er ikke redd for å vise hud på rød løper. Hun har imidlertid lært seg å ikke vise alt. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB
LETTKLEDD: Skuespiller Gwyneth Paltrow er ikke redd for å vise hud på rød løper. Hun har imidlertid lært seg å ikke vise alt. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Er det én Hollywood-skuespiller som ikke er redd for å snakke om vagina, så er det Gwyneth Paltrow (48). Hun ble nemlig bredt omtalt da hun i starten av 2020 lanserte sine helt egne vagina-duftlys - til blandede reaksjoner.

Duftlyset, som ble solgt under navnet «Dette lukter som vaginaen min», ble beskrevet som en «morsom, nydelig, sexy og vakker, uventet lukt».

Det var heller ikke første gang Paltrow og «vagina» ble nevnt i samme setning. I 2016 fikk skuespilleren mye oppmerksomhet da hun uttalte at kvinner bør dampe vaginaen sin.

Nå har altså skuespilleren uttalt seg om vagina igjen, denne gangen hennes egen.

Vagina på rød løper

Det er i et intervju med Vogues «Life in Looks» at 48-åringen kommer inn på temaet. Hun reflekterer nemlig over noen av sine mest ikoniske antrekk gjennom karrieren, inkludert en svært kort Prada-kjole hun bar under Met-gallaen i 2010.

Den viser seg imidlertid at det ikke var en kjole i det hele tatt.

Antrekket var i utgangspunktet nemlig et sett, bestående av topp og skjørt. Paltrow bestemte seg imidlertid for å droppe skjørtet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.