Har kontakt med sin døde mor

- Jeg tror jeg har noen som følger meg på den andre siden.

<strong>ALTERNATIV:</strong> Lars Monsen gikk Canada på tvers fra 2000-2002. Da følte han at både storebroren og moren var med. Foto: Stella Pictures
ALTERNATIV: Lars Monsen gikk Canada på tvers fra 2000-2002. Da følte han at både storebroren og moren var med. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Villmarkshelten Lars Monsen (47) innrømmer at han alltid har kontakt med sin døde mor og storebror når han legger ut på langtur.

Ifølge VG, forteller Monsen i lørdagens «Litt av et liv» på NRK at han er overbevist om at moren og broren, som begge døde med et års mellomrom før han reiste gjennom Canada i 2000, var med ham.

- Noen kaller det Gud. Jeg kaller det ikke Gud, men jeg tror jeg har noen som følger meg på den andre siden. Hjelpere kan du godt kalle det. Det kan kanskje være folk som har stått meg nær eller bodd og fartet i det området jeg er i, sier han ifølge VG.


I intervjuet forteller Monsen at han aldri har besøkt graven til hverken moren eller broren som døde av heroinoverdose 39 år gammel. Den kjente vilmarksmannen forteller også at han tror han har levd før.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har vært rasende på ham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer