- Har knapt hatt tid til å bli vant til farsrollen

«Idol»-dommeren ble pappa for første gang torsdag - men stilte likevel opp i fredagens sending.

IKKE PAPPAPERM: «Idol»-dommer Gunnar Pettersen ble far for første gang torsdag. Dagen etter var han, noe overraskende, igjen på plass blant de andre dommerne foran fredagens semifinale. Her er han avbildet under den første semifinalen for to uker sid Foto: Stella Pictures
IKKE PAPPAPERM: «Idol»-dommer Gunnar Pettersen ble far for første gang torsdag. Dagen etter var han, noe overraskende, igjen på plass blant de andre dommerne foran fredagens semifinale. Her er han avbildet under den første semifinalen for to uker sid Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Torsdag ble «Idol»-dommer Gunnar «Greve» Pettersen (29) endelig pappa for første gang - ti dager etter termin fødte forloveden Helene Ree (28) lille Ronja.

Etter at den gledelige nyheten ble kjent senere samme dag, var det usikkert om «pappa Greve» ville bli å se bak dommerbordet i fredagens «Idol»-sending.

- Jeg vet ikke noe mer for øyeblikket, sa programmets pressetalsmann Bjarne Laastad til Seher.no torsdag. 

Men en time før sendestart fredag kveld ble det klart at den nybakte faren var på plass i studio sammen med de andre «Idol»-dommerne - selvfølgelig strålende av farslykke.
 
Forloveden var naturlig nok ikke å se ved hans side, så det er kanskje mest sannsynlig at hun og lille Ronja følger sendingen fra sofakroken?

Programleder Ravi åpnet fredagens sending med å gratulere den ferske pappaen, mens meddommerne Bertine Zetlitz og Marion Ravn kastet fargerrik konfetti over ham.

- Jeg har knapt hatt 30 timer på å bli vant til den rollen, med det er uten tvil det mest fantastiske jeg har opplevd, var «Grevens» svar på Ravis spørsmål om hvordan det føltes å bli far for første gang.

Pettersen har vært i ekstase i forbindelse med fødselen, og han har kommet med flere ivrige oppdateringer på mikrobloggstedet Twitter.

«Hun ble født rundt lunsjtider en solfylt høstdag i Tigerstaden. Ronja heter hun og er verdens vakreste vesen! Jeg er verdens heldigste mann», skrev «Greve» på Twitter-siden sin etter at datteren var født.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Var vondt for henne å amme   Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer