UTKLEDD: Charlotte Thorstvedt kom "utkledd" som Mary-Kate Olsen på utstillingsåpning onsdag. Venninnen Astrid hadde imidlertid vraket ideen om å komme som Ashley Olsen.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
UTKLEDD: Charlotte Thorstvedt kom "utkledd" som Mary-Kate Olsen på utstillingsåpning onsdag. Venninnen Astrid hadde imidlertid vraket ideen om å komme som Ashley Olsen. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Har kledd meg opp som Mary-Kate

Men venninnene vraket Charlotte Thorstvedts kostymeidé....

SEHER.NO: Se videointervju nederst i saken!

Onsdag åpnet New York-kunstneren Nate Lowman (30) sin første soloutstilling på Astrup Fearnly Museet i Oslo.

Det var imidlertid ikke bare Lowmans kunstverk som fikk oppmerksomet onsdag kveld. 30-åringens superstjernekjæreste, Mary-Kate Olsen (23), hadde også tatt turen til den norske hovedstaden i anledning utstillingen.

Og naturlig nok møtte et fulltallig pressekorps og en en haug med unge fans opp for å se kjendistvillingen.

Blant de kunst, og kjendisinteresserte, som hadde tatt turen til museet, var da "X Factor"-programleder Charlotte Thorstvedt (22).

Og overfor Seher.no innrømmet TV-stjernen at hun er en stor fan av Mary-Kate.

- Hun har ekstremt bra stil da. Det må jeg si. Generelt en kul dame og alltid frempå med trendene. Jeg liker den litt sånn rocka og boheme stilen hennes. Hun er veldig kul, sier Charlotte til Seher.no.

Den motebevisste programlederen ankom utstillingen iført store mørke briller, en sort kåpe og sort kjole med trendy naglebelte til, og avslørte at hun faktisk hadde som mål å etterligne kjendistvillingen.

- Jeg har faktisk kledd meg opp som Mary-Kate i dag. Meg og venninnene mine hadde en avtale om at jeg skulle være Mary-Kate og de skulle være Ashley, men de backet ut. Men jeg kjørte på jeg vettu, humrer hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Lurte presse-Norge trill rundt

Se videointervju nedenfor:

[obj:media:8041]