Jonas Oftebro:

Har kjøpt sin første leilighet

- Det er stas, og litt skummelt.

VOKSENPOENG: Jonas Hoff Oftebro har kjøpt sin første leilighet. Her avbildet med storebror Jakob Oftebro. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
VOKSENPOENG: Jonas Hoff Oftebro har kjøpt sin første leilighet. Her avbildet med storebror Jakob Oftebro. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Jonas Hoff Oftebro (23) har mye å glede seg over om dagen. Det første året på Teaterhøgskolen er vel gjennomført, og nylig sikret han seg dessuten solide voksenpoeng.

Da Oftebro dukket opp på den røde løperen i forkant av Elles sommerfest, kunne han nemlig avsløre overfor Se og Hør at han har kjøpt sin aller første leilighet.

23-åringen overtok leiligheten forrige uke, og i tiden fremover skal han komme seg på plass i sitt nye hjem.

ELLE-FESTEN: Jonas Oftebro og klassevenninnen Monica dukket opp på den røde løperen i forkant av Elle-festen forrige uke. Foto: NTB Scanpix
ELLE-FESTEN: Jonas Oftebro og klassevenninnen Monica dukket opp på den røde løperen i forkant av Elle-festen forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sommerferieplanene blir dermed noe annerledes enn de pleier.

- Jeg pleier egentlig å reise litt i sommerferien, men nå tar jeg over ny leilighet, så i år skal jeg egentlig bare male og være hjemme og få det fint, forteller han til Se og Hør.

Leiligheten ligger i Oslo, der Oftebro skal gå på Teaterhøgskolen i ytterligere to år. Det å kunne kjøpe sin egen leilighet synes han er stor stas.

- Det er stas, og litt skummelt. Men mest stas, sier skuespilleren.

Oftebro delte lørdag et bilde på Instagram av seg selv i leiligheten.

«Sånn ser jeg ut når jeg har kjøpt min første leilighet. Dette er voksenpoeng, så nå jevner jeg ut med å bli fjortisdrita», skrev han humoristisk.

- Alle gode ting er tre

Da Jonas Oftebro i fjor kom inn på Teaterhøgskolen, hadde han søkt hele to ganger tidligere. Derfor var gleden stor da de nye studentene ble offentliggjort på skolens nettsider for nesten nøyaktig ett år siden.

På listen var nemlig 23-åringen, som dermed kom inn på tredje forsøk.

- Endelig gikk det! Alle gode ting er tre, jublet han til VG den gang.

Dermed fulgte den unge skuespilleren i fotsporene til halvbroren Jakob Oftebro (33), som i sin tid kom inn på Teaterhøgskolen som 18-åring. Også Jonas Oftebros foreldre, Nils-Ole Oftebro (74) og Anette Hoff (58), er skuespillere.

SKUESPILLERBRØDRE: Både Jakob og Jonas Oftebro har satset på en skuespillerkarriere. Foto: NTB Scanpix
SKUESPILLERBRØDRE: Både Jakob og Jonas Oftebro har satset på en skuespillerkarriere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Overfor VG kunne 23-åringen fortelle at familien var til stor hjelp når det kom til opptaksprøvene.

- Jeg har lest med familien min, og alle sammen har hjulpet til med tekstlesing og regi. Familien min har vært veldig positive og fine, sa han.

Rykteflom etter brudd

Jonas Oftebros leilighetskjøp kommer bare noen måneder etter bruddet mellom ham og Olly Johanne Lid.

Det var på TV 2s «God kveld Norge» at det ble kjent at paret hadde gått hver til sitt. Det bekreftet Lid i en SMS til kanalen.

- Jonas og jeg er ikke et par lenger, uttalte hun den gang.

Også Oftebro bekreftet bruddet overfor kanalen, der han samtidig gikk hardt ut mot en angivelig rykteflom som oppsto etter at paret skilte lag. Ifølge ham inkluderte det flere falske datingprofiler, som hadde blitt opprettet i hans navn.

- Det florerer en del falske datingprofiler der ute. Og det er svært ubehagelig og leit. Jeg kan med to streker under svaret si at jeg ikke er på Tinder, forklarte han.

Avslørte forhold på løperen

Det var i april 2016 at det unge skuespillertalentet viste frem sin daværende kjæreste for første gang. Oftebro kom hånd i hånd med Lid under premieren av «Fast & Furious 8» på Colosseum kino i Oslo, og var noe hemmelighetsfull om henne.

- Ja, vi er kjærester. Ellers vil vi ikke si så mye utover det, fortalte han til Se og Hør den gang.

Paret viste seg senere sammen ved flere anledninger, blant annet under premieren til storfilmen «Skjelvet», der Oftebro har en rolle, i fjor høst.

LES OGSÅ: Bekrefter de endelig forholdet her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer