Ariana Grande og Pete Davidson:

- Har kjøpt leilighet til 130 millioner kroner sammen

En uke etter forlovelsen, og en knapp måned etter at de ble kjærester, skal duoen ha blitt samboere.

STORMFORELSKET: Ariana Grande og Pete Davidson deler titt og ofte bilder av hverandre på sosiale medier etter at de ble kjærester sist måned. Foto: Instagram/Ariana Grande
STORMFORELSKET: Ariana Grande og Pete Davidson deler titt og ofte bilder av hverandre på sosiale medier etter at de ble kjærester sist måned. Foto: Instagram/Ariana Grande Vis mer
Publisert

Det går fort i svingene for turtelduene Ariana Grande (24) og Pete Davidson (24).

Virvelvind-romansen startet kort tid etter at Grande avsluttet sitt to år lange forhold til rapperen Mac Miller (26).

Det var i begynnelsen av mai at sangfuglen avslørte at hun var singel, før det tre uker senere ble kjent at hun hadde funnet kjærligheten på ny med «Saturday Night Live»-stjernen.

Deretter har det gått slag i slag for det nyforelskede paret.

Tatoveringer og forlovelse

To dager etter at Ariana og Pete bekreftet at de var kjærester, valgte komikeren å smykke seg med to tatoveringer til ære for sin kjære. Og halvannen uke etter at forholdet ble kjent, sjokkerte duoen med å forlove seg.

Da Pete gjestet «Tonight Show Starring Jimmy Fallon» onsdag kveld, valgte han for øvrig å bekrefte forlovelsen offentlig for første gang.

- Det føles som om jeg vant en konkurranse, det er så sykt. Det er sykt kult, Jimmy. Det er så fett, fortalte han i talkshowet, ifølge People.

Annet nytt i Ariana og Pete-eventyret er at de to skal ha kjøpt seg en luksusleilighet i New York sammen. Prislapp: 130 millioner kroner, ifølge E! News.

Saken fortsetter under bildet.

NY KÅK: Dette er bygningen Grande og Davidson skal ha kjøpt seg leilighet sammen i. Artisten Sting skal være blant naboene deres. Foto: NTB Scanpix
NY KÅK: Dette er bygningen Grande og Davidson skal ha kjøpt seg leilighet sammen i. Artisten Sting skal være blant naboene deres. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Leiligheten ligger på Manhattan i en bygning som ser både vintage og futuristisk ut, designet av det berømte arkitektkontoret Zaha Hadid Architects, og har store glassvinduer og balkonger.

Luksusleiligheten inneholder blant annet fem soverom og 4,5 bad, og har digre vinduer med fantastisk utsikt over New York og Empire State Building. I komplekset finnes det eget treningsstudio, stort svømmebasseng og kino, ifølge Splash News.

Shoppet møbler

Mandag ble de nyforlovede sett sammen mens de kikket på møbler til sitt nye krypinn i butikken Restoration Hardware, skriver E! News - som også har publisert bilder av paret fra shoppingturen.

Bare et par dager tidligere hintet Grande om at hun og Davidson hadde flyttet sammen i en Instagram-story.

«Oss i vår nye leilighet uten møbler. En høytaler og godteri», skrev hun under et meme av tegneseriefiguren Svampebob, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildene.

SAMBOERE: Her forlater Ariana og Pete sin nye leilighet på Manhattan i matchende svarte hettegensere tidligere denne uken. Foto: Splash News/ NTB Scanpix.
SAMBOERE: Her forlater Ariana og Pete sin nye leilighet på Manhattan i matchende svarte hettegensere tidligere denne uken. Foto: Splash News/ NTB Scanpix. Vis mer
LAV PROFIL: Ariana og Pete observert utenfor sin nye leilighet i distriktet Chelsea i New York. Foto: Splash News/ NTB scanpix
LAV PROFIL: Ariana og Pete observert utenfor sin nye leilighet i distriktet Chelsea i New York. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Haster ikke med bryllup

Knappe halvannen uke har gått siden nyheten om den lynraske forlovelsen mellom Grande og Davidson dukket opp i amerikanske medier. Turtelduene skal ha avslørt forlovelsen under en bursdagsfest i Los Angeles lørdag 9. juni.

- De ser frem til en lang forlovelse sammen, uttalte en kilde til Us Weekly kort tid etterpå.

En annen påpekte at selv om det har gått fort i svingene i forholdet deres, vil ikke det si at et bryllup er å forvente i nærmeste fremtid.

- De er perfekte sammen, men de haster ikke med å gifte seg, sa kilden.

Fredag publiserte for øvrig Pete dette bildet av seg selv og sangstjernen, som viste frem en diger diamantring på fingeren, på Instagram:

u know what you’d dream it be like ? it’s better than that

A post shared by Pete Davidson (@petedavidson) on

LES OGSÅ: - Jeg var skikkelig forelsket i deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer