<strong>BLIR SAMBOERE:</strong> Danser og skuespiller Cengiz Al og kjæresten Maiken skal flytte sammen for første gang. Foto: Tor Lindseth
BLIR SAMBOERE: Danser og skuespiller Cengiz Al og kjæresten Maiken skal flytte sammen for første gang. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Cengiz Al

Har kjøpt leilighet med kjæresten

Får samboer.

Publisert
Sist oppdatert

Danser og skuespiller Cengiz Al (20) ble for alvor kjent i rollen som Yousef i NRK-serien «Skam», og var litt tid etter en av deltakerne i fjorårets «Skal vi danse».

Gjennom suksessen har det vært en spesiell person som har stått ved hans side, nemlig kjæresten Maiken Blom.

Da Se og Hør møtte Cengiz under Topp 20-showet fredag, kunne han røpe at paret nå skal ta forholdet et steg videre.

- Kjæresten min og jeg har kjøpt leilighet sammen. Vi har ikke flyttet inn ennå, men vi tar over leiligheten neste fredag, sier han.

Hittil har han ikke rukket å tenke særlig over hvilke utfordringer som venter seg med å flytte ut av gutterommet.

- Det blir veldig deilig å flytte ut, og å komme seg ut i voksenlivet, sier han og forklarer at han ser frem til å få masse besøk av venner og familie i den nye leiligheten.

Han røper imidlertid ikke beliggenheten til sitt nye hjem.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>STØDIG PAR:</strong> Paret har vært sammen i over tre år. Nå tar de forholdet et steg videre. Foto: Andreas Fadum
STØDIG PAR: Paret har vært sammen i over tre år. Nå tar de forholdet et steg videre. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Sjekket opp kjæresten på dansegulvet

Cengiz og Maiken har vært sammen i over tre år. Tidligere har han røpet at det var han som la an på kjæresten.

- Det var jeg som sjekket opp henne. Hun er danser hun også, og det var i et dansestudio. Det tok litt lang tid før hun først skjønte at jeg prøvde meg på henne, har han sagt.

I fjor sa den populære stjernen til VG at han ikke var like komfortabel med alle scenene i tv-serien «Skam» - nettopp fordi han har kjæreste.

Det var spesielt kyssescenene med «Skam»-kollega Josefine Pettersen, som spilte rollen som Noora i serien, som ble utfordrende for ham.

- Da stoppet jeg helt opp, for jeg har jo kjæreste. Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle ta stilling til det, sa han i podcasten «Harm & Hegseth».

Selve innspillingen av scenen ble derfor ikke spesielt enkel for Cengiz:

- Jeg ble veldig stresset, også knakk det sammen for meg. Jeg gikk bak scenen og sa at jeg var skikkelig stresset. Jeg måtte klappe meg selv hundre ganger i ansiktet før jeg fikk det til. Vi gjorde det bare to ganger, og det gikk greit, fortalte han videre.

Saken fortsetter nedenfor.

FERDIG: Cengiz Al (Yousef) avslører hvilke superstjerne som fikk ham til å klippe håret, og som han også ser på som sin største inspirasjon skulle ønske at spilte rollen som Yousef i den amerikanske versjonen av den norske suksess-serien. Video: Marie Røssland Vis mer

- Stolt

Da 20-åringen var blant deltakerne i fjorårets «Skal vi danse», var Maiken fast gjest blant publikum. Under premieresendingen fortalte hun til Se og Hør at hun var svært stolt av kjærestens prestasjoner på parketten.

- Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker allerede, før han har danset! Jeg tror nesten jeg er mer nervøs enn han, til og med! Men jeg vet at han «nailer» det her, sa hun til Se og Hør før Cengiz skulle danse.

For Cengiz endte det med en andreplass i konkurransen, men han forklarte den gang at han ikke var skuffet av den grunn.

- Jeg føler at jeg har inspirert mennesker og truffet alle i hjertet. Også har jeg fått vist hvem jeg er, sa han og la til:

- Jeg ønsket selvsagt å vinne, men jeg forventet det ikke. Det viktigste var å få de gode tilbakemeldingene og den gode responsen.

LES OGSÅ: Svarer på bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer