Pernilla Wahlgren:

Har kjøpt hus - igjen

Tar forholdet et steg videre.

NYTT HUS: Pernilla Wahlgren deler gladnyhet med sine følgere. Her er hun sammen med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Björn Lindahl / Aftonbladet / NTB
NYTT HUS: Pernilla Wahlgren deler gladnyhet med sine følgere. Her er hun sammen med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Björn Lindahl / Aftonbladet / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nesten et år siden den hyggelige nyheten om at Pernilla Wahlgren (54) hadde funnet kjærligheten på ny kom.

Siden den gang har vi fått et innblikk i hennes kjærlighetsliv, blant annet i familiens realityserie «Wahlgrens Verden».

De som har fulgt Wahlgren de siste årene har trolig fått med seg at hun har solgt det grønne huset på Lidingö som har hatt en sentral rolle i familiens realityserie.

54-åringen kjøpte en tomt like i nærheten hvor drømmehuset nå er i ferd med å bygges.

Huset er ennå ikke klart, men nå kan imidlertid artisten røpe at hun har kjøpt enda et nytt hus. Denne gangen sammen med kjæresten, Christian Bauer (56).

Nyheten delte hun først på Instagram, og i den nyeste episoden av podkasten «Wahlgren & Wistam», som hun har sammen med venninnen Sofia Wistam (56), snakker hun om tanken bak det nye huskjøpet.

KJÆRESTEN: Pernilla Wahlgren har som kjent fått seg kjæreste. Her viser hun ham frem i «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

- Det er som et slott

Det nye huset til artisten og kjæresten ligger i Marbella i Spania, og beskrives som et slott i podkasten.

I realityserien har familien en rekke ganger reist til Marbella og bodd i artistens feriehus, kjent som «Casa rosa».

Videre forteller Wahlgren at hun elsker sitt rosa feriehus, men at ting har endret seg nå som hun har møtt kjæresten, og antyder at det nye feriehuset er noe større enn det hun har fra før.

- Vi hadde selvfølgelig fått plass i «Casa rosa», men med dette huset tenkte jeg litt at «jeg må nok slå til nå, for ellers blir det solgt og det er her jeg vil bli gammel med barna og barnebarna. Både mine og Christians. Så dette huset føles virkelig som «Casa rosa» 2.0, sier hun i podkasten.

KJEMPEKRANGEL: I en tidligere episode av «Wahlgrens verden» hadde Pernilla og Bianca en kjempekrangel. Vis mer

Luksusliv

- Det er nesten som Kardashians bor her, sier podkast-kollegaen, som har vært på besøk hos Pernilla i det nye feriehuset.

Med en stor port, et megastort bad og et helt eget basseng beskriver Wistam livet i huset som et «luksusliv».

Wahlgren har tilbrakt påsken i Marbella sammen med venner og familie. Wistam og hennes familie har bodd i «Casa rosa» under ferien.

Det er fremdeles uklart om 54-åringen skal beholde det gamle huset i samme by eller ikke.

Samboere

I podkasten snakker også Pernilla om forholdet med kjæresten - hvor alt tilsynelatende går på skinner.

I november avslørte artisten overfor Se og Hør at det ikke var en helt fjern tanke at paret snart skulle bli samboere.

Det er ikke helt uvanlig at det blir litt kaos rundt artistens prosjekter, og husprosjektet var intet unntak.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Det går fremover. Vi har hatt mye problemer med tomta, for det var mye mer å gjøre på den enn vi først trodde. Så det blir spennende, for jeg må flytte ut av huset mitt. Og ettersom det nye huset ikke blir klart før den tid har jeg ikke noe sted å bo, sa hun til Se og Hør den gang.

Skal stå klart i løpet av høsten

I familiens realityserie, og på Instagram, har fansen fått følge med på byggeprosjektet til Wahlgren.

Det nye huset på Lidingö har fått navnet «Villa Nilla», og vil trolig stå klart i løpet av høsten, skriver Hänt.

LES OGSÅ: «Sommerhytta»: Avslører: - Vi har giftet oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer