HEIER PÅ KJÆRESTEN: Mandag drar Andreas Ygre Wiig til USA for å forberede seg til snowboardkonkurransen X-games. Der vil Marion Ravn stå ringside for å heie på kjæresten. Foto: Seher.no
HEIER PÅ KJÆRESTEN: Mandag drar Andreas Ygre Wiig til USA for å forberede seg til snowboardkonkurransen X-games. Der vil Marion Ravn stå ringside for å heie på kjæresten. Foto: Seher.noVis mer

- Har kjent Josh lenge

Men mer vil ikke Marion Ravn si om Josh Grobans nattebesøk i desember.

SEHER.NO Marion Ravn skapte store overskrifter da den internasjonale popstjernen Josh Groban plutselig dukket opp utenfor hennes leilighet etter sin opptreden på "Idol".

Marion vil ikke røpe hva som var grunnen til at Groban valgte å overnatte i leiligheten hun deler med snowboardkjæresten Andreas Ygre Wiig framfor suiten på Grand Hotel, men sier til Seher.no at de har kjent hverandre i mange år.

- Vi møttes under M2M-tiden da jeg var 15. Vi opptrådde begge på et arrangement for bladet Teen People i USA, og siden har vi holdt kontakten. Mer vil jeg ikke si om den saken, sier hun til Seher.no.

Istedenfor å snakke om forholdet til popsangeren Groban, vil Marion bruke tiden fremover til å pleie den søte musikken mellom henne og kjæresten Andreas - som begge hadde tatt turen til idrettsgallaen på Hamar lørdag.

Wiig sier til Seher.no at han kun kjenner Groban gjennom Marion Ravn, og har ikke noen kommentarer til desember-nachspielet.

Allerede mandag drar snowboardproffen - som måtte seg slått av motorsykkel-stuntmannen Ailo Gaup i kampen om "Åpen klasse"-prisen - til USA for å forberede seg til konkurransen X-games.

Og akkurat som i fjor vil Marion stå ringside når kjæresten skal forsvare sin førsteplass fra i fjor.

- Jeg tror han vinner alt, smiler Marion, som også vil bruke tid både i Norge og USA til å jobbe med sanger til et nytt album.

LES OGSÅ: Prisdryss for Lund Svindal!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.