<strong>SYKDOM:</strong> Sangstjernen har hatt den sjeldne sykdommen Droppfot. Her er hun sammen med Dave Stewart, som hun spilte sammen med i Eurythmics. Foto: Stella Pictures
SYKDOM: Sangstjernen har hatt den sjeldne sykdommen Droppfot. Her er hun sammen med Dave Stewart, som hun spilte sammen med i Eurythmics. Foto: Stella Pictures Vis mer

Har kjempet mot mystisk sykdom i tre år

Sangstjernen Annie Lennox med overraskende avsløring.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen Annie Lennox (56), som er mest kjent fra bandet «Eurythmics» der hun spilte sammen med David Stewart, avslører at hun har kjempet mot en mystisk fotsykdom i tre år.

Sykdommen, som på norsk kalles «droppfot», gjør det svært vanskelig å bøye ankel og tær, og kan være meget smertefull.

- Det var den mest ekstreme smerten jeg noen gang hadde følt. Jeg ante ikke om jeg noen gang var i stand til å gå igjen, sier Lennox ifølge nettstedet FitPerez.com.

Men etter svært mange timer med fysioterapi er stjernen nå på bedringens vei.

- Det tok mange måneder med fysioterapi før jeg fikk følelsen tilbake i min venstre fot, men gradvis, og svært smertefullt, begynte tærne mine å bevege på seg igjen.

«Eurythmics» gjorde stor suksess på 1980-tallet, spesielt med sangen «Sweet Dreams (Are Made of This)». Duoen gjorde comeback i 1999, men brøt opp igjen i 2005.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det påvirket meg voldsomt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer