Delilah Belle Hamlin:

- Har kjempet i stillhet

Kjendisdatteren snakker ut om kampen mot egen helse.

KJENDISDATTER: Delilah Belle Hamlin (t.v.) har vokst opp i rampelyset. Her sammen med mamma Lisa Rinna og søster Amelia Gray Hamlin. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
KJENDISDATTER: Delilah Belle Hamlin (t.v.) har vokst opp i rampelyset. Her sammen med mamma Lisa Rinna og søster Amelia Gray Hamlin. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Tross et langt og tilsynelatende godt ekteskap med Harry Hamlin (71), har det ikke bare vært problemfritt for familien til Lisa Rinna (59).

«The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen har nemlig ikke bare slitt med relasjonen til sine realitykolleger, det har også vært tøffe tider på hjemmebane.

Mens yngstedatter Amelia Gray (21) har vært syk av anoreksi og den autoimmune sykdommen Hashimotos tyreoiditt, har Delilah Belle (24) slitt med depresjoner og vært innlagt på psykiatrisk. I 2021 ble det også kjent at 24-åringen tok en ufrivillig overdose.

Nå åpner sistnevnte seg om helsesituasjonen.

Holdt det for seg selv

Det er på Instagrams historiefunksjon at Delilah nå velger å snakke, etter å ha holdt ordene for seg selv i lang tid.

SVINGER SEG: Skuespiller og reality-profil Lisa Rinna har begynt å danse på Instagram, og det er det ikke alle som setter pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

Ifølge US Weekly har hun tidligere blitt diagnostisert med pediatrisk autoimmun nevropsykiatrisk forstyrrelse forbundet med streptokokkinfeksjon (PANDAS), Epstein-Barr-virus, et type herpesvirus som står bak mononukleose (kyssesyken), og akutt hjernebetennelse (encefalitt).

«Jeg har ikke egentlig snakket om helsesituasjonen min i det siste, og hvis du er ny her er du sikkert forvirret, men over de siste årene har jeg slitt med autoimmune/kroniske sykdommer som jeg har kjempet mot i stillhet og kommet meg gjennom. Det har definitivt vært tøft mentalt og fysisk», skriver hun, til et bilde av seg selv få intravenøs behandling gjennom armen.

Foto: Skjermbilde fra Instagram/Delilahbelle
Foto: Skjermbilde fra Instagram/Delilahbelle Vis mer

Hun forklarer at hun ikke har ønsket å si så mye, da hun ikke har vært ute etter å bli satt i bås som «syk».

«Jeg har møtt mye motgang, overkommet mye, og jeg vet at jeg går gjennom dette av én grunn, og det er for å dele hva jeg opplever og hva jeg lærer med dere», skriver hun videre.

Ufrivillig overdose

Lisa Rinna har flere ganger snakket om døtrenes situasjon. Hun har erkjent at hun har klandret seg selv.

– Du vil jo ikke se henne lide. Du vil fikse det! Du vil ikke at barnet ditt skal ha det vondt, har hun tidligere uttalt.

For Delilahs del, er nok overdosen ved utgangen av 2021 blant det som har satt mest spor. Kjendisdatteren ble liggende på sykehus i tre uker etter hendelsen, som etter alt å dømme kom som lyn fra klar himmel.

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

24-åringen skal nemlig ha fått en rekke reaksjoner på coronavaksinen, som trigget flere av hennes autoimmune sykdommer. Av legen fikk hun flere avhengighetsskapende medikamenter, i tillegg til antibiotika og kosttilskudd.

- Kroppen min ble avhengig (...) Jeg tok overdose. Jeg mente det ikke i det hele tatt. Jeg tok overdose av et medikament, som jeg tok sammen med et annet. Av en eller annen grunn havnet jeg på sykehuset, fortalte hun i en 30 minutter lang video om overdosen.

LES OGSÅ: Har fått seg kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer