BARE VENNER?: Kate Hudson og Adam Scott koste seg på Hawaii - på øya Maui. De hadde stranda for seg selv - og så veldig forelskede ut! Foto: Stella Pictures
BARE VENNER?: Kate Hudson og Adam Scott koste seg på Hawaii - på øya Maui. De hadde stranda for seg selv - og så veldig forelskede ut! Foto: Stella Pictures Vis mer

Har kjæresten lurt henne?

Kate koste seg på stranda med kjæresten. Men er han ikke egentlig opptatt?

Publisert
SEHER.NO: Kate Hudson (29) nyter forelskelsen med Adam Scott.

Bilder Maui i januar viser et par som bare har øyne for hverandre - og stranda for seg selv. Men er han egentlig opptatt på annet hold? Både Adam og Kate sier at de er "bare venner" - og til tross for disse bildene kan det være sannheten. For Adam har minst en annen god "venninne"...

Se alle bildene i vår bildespesial nederst i saken!

Kate er neppe glad i å være singel. Etter skilsmissen fra rockevokalist Chris Robinson har hun datet menn som Baron Davis, Owen Wilson, Lance Armstrong, Justin Timberlake og Dax Shepard. Nå er hun i armene på nok en kjekkas.

Det er den australienske golfproffen Adam Scott (28) som er presentert som blondinens nye flamme, og det er ingen tvil om at han er en kjekk mann som matcher nydelige Kate.

Alenemoren spradet rundt på stranda i en knøttliten bikinitopp og med en fargerik underdel. Og Adam var aldri langt unna.

Men i Australia skriver pressen at Kate og Adam bare er gode venner, og at golfproffen har minst en annen "god venninne". Han skal ha blitt observert på en intim date med tennisstjerne Ana Ivanovic.

I følge Daily Telegraph i Sydney skal de ha vært "mer enn vennskaplige i sin omgangsform"...

LES OGSÅ: Kate er guttegal

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

Se flere bilder av strandløvinnen her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer