Kim Kardashian:

- Har Kims rumpe blitt mindre?

Flere plastiske kirurger mener at bakenden til realitystjernen har minsket betraktelig.

MINDRE RUMPE: Kim Kardashian er kjent for sin store bakdel, og den har blitt mye omtalt i mediene opp gjennom. Nå har det igjen oppstått spekulasjoner om den berømte bakdelen. Foto: NTB scanpix
MINDRE RUMPE: Kim Kardashian er kjent for sin store bakdel, og den har blitt mye omtalt i mediene opp gjennom. Nå har det igjen oppstått spekulasjoner om den berømte bakdelen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjernen Kim Kardashian (38) har vekket stor oppsikt med sin store bakdel opp gjennom årene - noe hun ble verdenskjent for gjennom familiens realityserie «Keeping Up with the Kardashians».

38-åringen har i flere år vært nødt til å svare på spekulasjoner rundt plastiske operasjoner. I 2011 viste hun til og med frem et røntgenbilde av rumpa si som «bevis» på at det er ekte vare.

Til tross for den massive oppmerksomheten rundt den verdenskjente bakdelen, uttalte Kim i realityprogrammet i september at hun ikke er særlig fornøyd med nettopp denne kroppsdelen.

- Jeg gråter over den hver dag, sa hun blant annet.

Nå har det igjen oppstått spekulasjoner om Kims bakende, men denne gangen handler ryktene om at den berømte rumpa har blitt mindre.

Kan ha tatt fettsuging

En kilde nær Kardashian-familien skal ha bekreftet overfor nettstedet Radar Online at Kim nylig skal ha fjernet de angivelige rumpeimplantatene.

Ifølge nettstedet sier flere ledende plastiske kirurger seg enig i påstandene om at bakdelen til realitystjernen har minsket betraktelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer