Kim Kardashian:

- Har Kims rumpe blitt mindre?

Flere plastiske kirurger mener at bakenden til realitystjernen har minsket betraktelig.

MINDRE RUMPE: Kim Kardashian er kjent for sin store bakdel, og den har blitt mye omtalt i mediene opp gjennom. Nå har det igjen oppstått spekulasjoner om den berømte bakdelen. Foto: NTB scanpix
MINDRE RUMPE: Kim Kardashian er kjent for sin store bakdel, og den har blitt mye omtalt i mediene opp gjennom. Nå har det igjen oppstått spekulasjoner om den berømte bakdelen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjernen Kim Kardashian (38) har vekket stor oppsikt med sin store bakdel opp gjennom årene - noe hun ble verdenskjent for gjennom familiens realityserie «Keeping Up with the Kardashians».

38-åringen har i flere år vært nødt til å svare på spekulasjoner rundt plastiske operasjoner. I 2011 viste hun til og med frem et røntgenbilde av rumpa si som «bevis» på at det er ekte vare.

Til tross for den massive oppmerksomheten rundt den verdenskjente bakdelen, uttalte Kim i realityprogrammet i september at hun ikke er særlig fornøyd med nettopp denne kroppsdelen.

MINDRE FORMER?: Kim Kardashian sammen med ektemannen Kanye West på vei til Versace-visning i New York i starten av desember. Foto: NTB Scanpix
MINDRE FORMER?: Kim Kardashian sammen med ektemannen Kanye West på vei til Versace-visning i New York i starten av desember. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg gråter over den hver dag, sa hun blant annet.

Nå har det igjen oppstått spekulasjoner om Kims bakende, men denne gangen handler ryktene om at den berømte rumpa har blitt mindre.

Kan ha tatt fettsuging

En kilde nær Kardashian-familien skal ha bekreftet overfor nettstedet Radar Online at Kim nylig skal ha fjernet de angivelige rumpeimplantatene.

Ifølge nettstedet sier flere ledende plastiske kirurger seg enig i påstandene om at bakdelen til realitystjernen har minsket betraktelig.

2018: Flere spekulerer i om rumpa til Kim har blitt mindre den siste tiden. Foto: NTB scanpix
2018: Flere spekulerer i om rumpa til Kim har blitt mindre den siste tiden. Foto: NTB scanpix Vis mer
2016: Her er den berømte bakdelen avbildet for to år siden. Foto: NTB scanpix
2016: Her er den berømte bakdelen avbildet for to år siden. Foto: NTB scanpix Vis mer

To plastiske kirurger som nettstedet har vært i dialog med, mener at Kim kan ha fått gjennomført en fettsuging, og at det kan ha resultert i at også bakdelen ble mindre.

- Etter min mening tror jeg at Kim har tatt en filler-basert rumpeforstørring som nå har begynt å gå ut. Dette har resultert i hennes nye trente figur, forteller plastisk kirurg Dr. Norman Rowe til nettstedet, og legger til:

- Det er mulig at Kims reduserte kurver er et resultat av naturlig vektnedgang. Men hvis størrelsen på rumpeballene skal bli mindre som følge av vekttap, er dette avhengig av hva slags materiale som ble brukt i rumpeforstørringen i utgangspunktet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Resultat av vektnedgang

Dr. Rowe påpeker at såkalte fillers i rumpa vanligvis kun varer i to år før de blir naturlig absorbert i kroppen.

Den plastiske kirurgen forteller videre at hvis Kim har forstørret rumpepartiet ved å bruke eget kroppsfett og deretter ønsket å fjerne det, måtte hun ha gjennomgått en fettsuging.

Dr. Anthony Youn, sier seg enig med kollegaen og mener også at Kims mindre bakende kan være et resultat av nylig vektnedgang.

- En liten fettsuging av baken kan gjøre at rumpa kan gå fra massiv til liten på et par uker, forteller Youn til nettstedet.

Fansen tordnet mot rumpebilde

Som tidligere nevnt har rumpepartiet til realitystjernen fått mye oppmerksomhet, og i oktober var det intet unntak.

Da delte Kim et bilde av seg selv og en mannlig modell på Instagram-profilen sin, og bildet skapte raskt reaksjoner blant følgerne.

Bildet Kim delte var fra en reklamekampanje for sitt eget skjønnhetsmerke, men det er ikke sminkeproduktene som blir lagt merke til denne gangen.

Det er nemlig rumpa til Kim som vekket mye oppmerksomhet, og i kommentarfeltet strømmet det inn med kritikk.

På bildet ser man at Kim hviler rumpa på en gullbelagt krakk, kledd i en matchende badedrakt. Det er uvisst om det har noe med 38-åringens posering å gjøre at bakdelen ser mindre ut, eller om bildet faktisk er tuklet med.

Flere av følgerne hevdet uansett at realitystjernen hadde gjort bakdelen sin mindre på bildet.

- Dette bildet er sykt photoshoppet. Jeg forstår ikke hvorfor dere gjør det, seriøst, vær fornøyd med den kroppen du har, kommenterte en av følgerne.

- Hvorfor promoterer du din enorme bakdel, men velger å photoshoppe den på bilder for å gjøre deg tynnere, spurte en annen.

- Herregud Kim, til og med bestemora mi kan se at det bildet er redigert, kommenterte en tredje.

Flere påpekte også at Kim ikke ligner på seg selv i det hele tatt på bildet.

LES OGSÅ: Kourtney og Kim Kardashian konkurrerer om å se best ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer