STOLT: Tom Cruise var tydelig stolt av sin flotte kone under premieren på "All My Sons" i forrige uke.  Foto: All Over Press
STOLT: Tom Cruise var tydelig stolt av sin flotte kone under premieren på "All My Sons" i forrige uke. Foto: All Over PressVis mer

Har Katie Holmes en affære?

- Hun flørter med en ukjent mann, sier kilde.

SEHER.NO: Tom Cruises (45) vakre skuespillerkone Katie Holmes (29) har mottatt strålende kritikker for sin rolle i Arthur Miller-stykket "All My Sons" på Broadway.

Og under premieren i forrige uke, kunne man se en tydelig stolt Tom Cruise (46) holde rundt sin meget fornøyde og lykkelige kone.

Men kan det være andre ting enn gode kritikker som får Katie til å stråle om dagen?

Ifølge kjendisnettstedet Popcrunch.com er ryktene bak scenen på "All My Sons" at Katie har hatt flere hemmelige møter med en ukjent mann.

- Mr X kaller crewet han. Det er mange som snakker om dette, sier en kilde.

Katie skal ha blitt observert ute med mannen ved flere anledninger.

- En av jentene i crewet skal ha sett dem drikke kaffe sammen i forrige uke. Hun gikk bort for å si hei, men selv om de snakket sammen i over fem minutter introduserte ikke Katie mannen for henne. Hun skal ha fortalt at han er en kamerat fra LA som for tiden befinner seg i New York, at at det er lenge siden de har sett hverandre, sier kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Hva skjedde med Katie?