Marius Borg Høiby:

Har kapret ny jobb

- Han har god kompetanse fra bransjen.

NY JOBB: Marius Borg Høiby (22) har fått ny jobb. Foto: NTB Scanpix
NY JOBB: Marius Borg Høiby (22) har fått ny jobb. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Marius Borg Høiby har nettopp startet i jobben som selger i Moodie, melder Dagens Næringsliv.

- Han har god kompetanse fra bransjen. Han har jobbet i Los Angeles og det er ingen hemmelighet at vi vil ekspandere til USA. Han har et ekstremt nettverk i USA i tillegg til nettverk i Norge. Han er supermotivert og jeg tror både arbeidsplassen og arbeidsoppgavene passer ham veldig godt, sier gründer Fanny Ødegård.

Hun startet appen Moodie som skal hjelpe unge med å navigere i utelivet i de store norske byene.

Til Se og Hør forteller Ødegård at hun har stor tro på Borg Høiby.

- Han kommer til å få frie tøyler, og jeg kommer ikke til å bruke han som reklameplakat, sier hun.

Utover dette ønsker hun ikke å kommentere saken.

Forskjellige jobber

I desember ble det kjent at Borg Høiby hadde fått seg jobb i salgs- og markedsavdelingen i selskapet Selvaag Bolig. Det bekreftet konserndirektør Kristoffer Gregersen overfor VG. Det kom også fram den gang at 22-åringen skulle jobbe i selskapet i januar og februar, og nå har han altså gått videre til Moodie.

Tidligere har han hatt en rekke jobber og interesser, men ingen av dem har omhandlet eiendom. Etter å ha avbrutt både studieopphold i Los Angeles og oppholdet i Milano, hvor han var ansatt som trainee hos motekongen Philipp Plein, fikk han andre interesser.

Til slutt fant kronprinsessas sønn et nytt kall - som stilredaktør i England.

22-åringen flyttet sammen med modellkjæresten Juliane Snekkestad i London, og hadde store planer i den nye jobben som redaktør. Han var blant annet i full gang med å teste luksusbiler. Han skulle bli programleder for «Test Drive Tuesday», og innspillingen av serien var igangsatt.

Ifølge et intervju Borg Høiby ga til et av de siste utgavene av eget magasin, fortalte han at deler av testingen ble gjort i Norge, ettersom naturen og veiene her var mer utfordrende enn i Storbritannia.

LATTERKRAMPE: Kronprinsesse Mette-Marit reiser med Litteraturtoget for femte gang. Første stopp er et skrivekurs på Mette-Marits gamle ungdomsskole, Fiskå skole. Her leser hun lattermildt opp en av sine egne tekster fra 9. klasse. Vis mer

Kronprinsessas sønn gjorde tydeligvis et meget godt inntrykk foran kamera, for Tempus var allerede godt i gang med planleggingen av sesong to, og 22-åringen skulle også her være programleder - der de skulle teste alt fra dyre luksusyachter til privatfly.

Men eventyret tok brått slutt, da magasinet i høst kom med sin siste utgave. Det ble kroken på døra for de ansatte, som måtte gå fra sine stillinger. Og 22-åringen var en av dem, noe han i høst selv bekreftet.

LES OGSÅ: Full krangel om datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer