FORELSKA: Ifølge avisutgaven av The Sun skal Kanye ha fridd til Kim med en ring hun fikk i barselgave av rapperen. Foto: All Over Press
FORELSKA: Ifølge avisutgaven av The Sun skal Kanye ha fridd til Kim med en ring hun fikk i barselgave av rapperen. Foto: All Over PressVis mer

- Har Kanye fridd til Kim?

Den nybakte pappaen skal ha gått ned på kne.

SEOGHØR.NO: Lørdag for en uke siden ble Kim Kardashian (32) og Kanye West (36) foreldre til en liten jente - - fem uker før termin.

Det lille nurket har fått det klingende navnet North West, men kommer til å bli kalt Nori.

Avisutgaven av The Sun skriver, ifølge nettstedet ContactMusic, at rapperen nå skal ha gått ned på kne overfor kjendiskjæresten.

- Han er mer forelsket i henne nå enn noensinne. De kan ikke vente med å bli gift. Kanye sørger for at Kim har alt hun trenger, og er ikke redd for å bruke mye penger på ting hun trenger mens hun er på sykehuset, sier en kilde til avisen.

Kanye hadde ikke kjøpt en spesifikk forlovelsesring, men Kim skal ha fått en ring i barselgave av sin kjære, etter at lille Nori var blitt født.

- Han har brukt en halv million dollar på en spesialdesignet ring som hun har fått i barselgave. Det har han planlagt i flere måneder, sier kilden videre.

Nettstedet spekulerer nå i om Kim og Kanye kommer til å bli smidd i hymens lenker i et romantisk september-bryllup i den franske hovedstaden Paris.

LES OGSÅ: - Det blir dessverre flere og flere stalkere