Kristin Cavallari:

- Har jobbet meg gjennom tunge ting

Hollywood-stjernen innrømmer at de to siste årene etter skilsmissen har vært tøffe.

KLAR FOR NYTT KAPITTEL: Kristin Cavallari vet godt hva hun ser etter i en ny kjæreste. Her med eksmannen Jay Cutler. Foto: Timothy Hiatt/Getty Images/AFP/NTB
KLAR FOR NYTT KAPITTEL: Kristin Cavallari vet godt hva hun ser etter i en ny kjæreste. Her med eksmannen Jay Cutler. Foto: Timothy Hiatt/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

I ti år var «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (35) kjæreste med NFL-proffen Jay Cutler (38), og i syv av dem var de også gift. Våren 2020 kom derimot nyheten om at stjerneparet skulle skilles.

Sammen har de barna Camden (9), Jaxon (7) og Saylor (6).

Kort tid etter bruddet ble Cavallari koblet til komikeren Jeff Dye (38), men etter kun fem måneder tok flørten slutt.

I august i fjor oppstod det nye romanserykter rundt Cavallari. Denne gangen mellom henne og countrystjernen Chase Rice.

COMEBACK: Det er duket for en ny sesong av «The Hills: New Beginnings», og Kristin Cavallari gjør comeback. Video: MTV Vis mer

- Kristin og sangeren Chase Rice har truffet hverandre i rundt to måneder, men de tar det fremdeles rolig, skrev blant annet TMZ.

Men heller ikke dette forholdet skulle vare. I oktober kom nemlig nyheten at de hadde brutt med hverandre.

«Må fikses fra innsiden»

Nå avslører derimot trebarnsmoren at hun er klar for å finne kjærligheten igjen. Det gjør hun under en «Spørsmål & svar»-runde på Instagrams historiefunksjon.

På spørsmål om Cavallari dater noen for tiden, svarer hun nemlig følgende:

- Helt ærlig, så trengte jeg de siste to årene til å jobbe meg gjennom noen tunge ting. Jeg har datet litt her og der, men ikke noe seriøst. Nå er jeg endelig på en plass hvor jeg er klar for et forhold, deler hun med fansen, ifølge People, og fortsetter:

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

- Og ja, jeg innser at det egentlig ikke svarer på spørsmålet. La oss si det slik: Når man endelig klarer å avslutte et kapittel for godt, så er det fantastisk hva man vil begynne å tiltrekke seg.

Videre forteller TV-profilen at hun tror det er helt avgjørende å være lykkelig på egen hånd før man går inn i et nytt forhold. Hun mener at ingen andre kan gjøre deg lykkelig eller fylle et tomrom. Det er en jobb som må fikses fra innsiden.

Foto: Grab fra Instagram
Foto: Grab fra Instagram Vis mer
Foto: Grab fra Instagram
Foto: Grab fra Instagram Vis mer

35-åringen avslører også hva hun ser etter i en ny partner.

- En som er komfortabel i seg selv, er stabil og har sine egne prosjekter på gang. Jeg vil ha en snill og søt fyr. Jeg er ferdig med narsissistiske drittsekker, avslutter hun, ifølge People.

I fjor kalte Cavallari forholdet mellom henne og eksmannen for «giftig» i podkasten «Off The Vine». I tillegg sa hun at barna hadde det bedre etter at det ble slutt mellom dem.

Videre fortalte hun lytterne at hvis hun og Cutler ikke hadde hatt barn sammen, så hadde hun aldri snakket med ham igjen, skriver People.

LES OGSÅ: - Vi måtte justere hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer