Har Jennifer og forloveden lurt alle trill rundt?

Bildet av Justin Theroux på gata setter full fart i spekulasjonene.

GIFTERING?: Justin Theroux' nye ring får ryktene om et hemmelig bryllup til å svirre... Foto: All Over Press
GIFTERING?: Justin Theroux' nye ring får ryktene om et hemmelig bryllup til å svirre... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jennifer Aniston (43) går i bryllupsrus etter at det ble kjent at hun har forlovet seg med kjæresten Justin Theroux (41).

Men nå raser spekulasjonene om at Aniston - som tidligere har vært gift med Brad Pitt - og hennes nye ektemann kan ha lurt både fans og presse trill rundt, ved å gifte seg i hemmelighet.

Søndag dukket nemlig Theroux opp på gaten i New York med en stor ring på fingeren, hvor gifteringen vanligvis får plass.

En stolt Theroux gjorde ingen tegn til å skjule ringen, men ville heller ikke si noe om bryllupet.

- Hvis den ringen på den fingeren er hva det ser ut som, kan det bety at de har giftet seg uten at noen vet om det. Det er ikke ukjent i Hollywood, skriver nettsiden E! Online.


Aniston - som for tiden er i delstaten North Carolina for å spille inn en film - valgte å skjule hva hun har på sin finger, da hun lørdag tok seg en tur på kino i en pause.

Bildene har fått flere til å frykte at de kan ha gått glipp av det som har blitt omtalt som ett av årets bryllup i Hollywood.

- Dersom det stemmer, vil det være en stor nedtur, skriver E! Online i en kommentar.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jennifer krever streng ekteskapskontrakt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer