ROMANSERYKTER: Jennifer Lopez skal ha funnet tonen med rapperen Drake. Sammen har begge to lagt ut flere bilder på Instagram som får ryktebørsen til å gå i taket. Foto: NTB scanpix
ROMANSERYKTER: Jennifer Lopez skal ha funnet tonen med rapperen Drake. Sammen har begge to lagt ut flere bilder på Instagram som får ryktebørsen til å gå i taket. Foto: NTB scanpixVis mer

Jennifer Lopez og Drake:

Har Jennifer Lopez funnet tonen med den 17 år yngre rapstjernen?

Popsensasjonen delte intime bilder med rapperen Drake. 

SEOGHØR.NO: Det er hett i Hollywood disse dager. Superpar går fra hverandre, og nye skapes.

En av årets mest omdiskuterte romanser var mellom rapperen Drake (30) og popstjernen Rihanna (28).

De to ble observert sammen flere ganger, i romantiske og pikante situasjoner. I oktober virket det likevel som om de to brøt med hverandre en siste gang. Hun avfulgte nemlig rapperen på Instagram, som et siste steg i å bryte kontakten.

Ny flørt?

Det later imidlertid ikke som om Drake sørger tapet av Rihanna. Han skal nemlig ha funnet kjærligheten med hele 17 år eldre Jennifer Lopez (47).

Både Daily Mail og Cosmopolitan omtaler saken. På Instagram-kontoen til både Drake og «J. Lo» er det lagt ut svært romantiske bilder av dem to sammen.

Jennifers bilde viser at hun og «One Dance»-sangeren koser tett med hverandre, mens den 30 år gamle rapstjernen har lagt ut en selfie med «Jenny from the block».

Ryktene om at det hadde oppstått søt musikk mellom de to artistene begynte å oppstå etter at Drake var til stede under flere av Lopez sine konserter i Las Vegas tidligere i år.

Til E! News fortalte en kilde at de to ble observert mens de spiste middag sammen på den populære kjendisrestauranten Delilah i Hollywood. De skal også ha forlatt stedet sammen.

HET ROMANSE?: Jennifer Lopez og Drake la ut flere bilder av seg selv i sosiale medier. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix, Instagram
HET ROMANSE?: Jennifer Lopez og Drake la ut flere bilder av seg selv i sosiale medier. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix, Instagram Vis mer

Isfront

Det kan virke som om Rihanna har fått med seg romansen. Skjønnheten fra Barbados valgte nemlig å avfølge Jennifer på Instagram i julehelga, som et stikk mot ekskjæresten Drake.

Hun har tidligere hatt god kontakt med Lopez, og sendte henne tidligere i år noen sko fra egen kolleksjon. I skoesken lå det et brev der det sto at Jennifer sannsynligvis kom til å «rocke» skoene bedre enn Rihanna selv.

Kjendisparet har nå roet seg inn i en real romjulsfloke med Rihanna, som er kjent for å ikke la ting gå usagt hen. Dette er nok ikke det siste man hører om denne saken.

Drake og Rihanna har vært av og på siden 2009, og har flere ganger vist kjærligheten sin offentlig. Det var først for syv år siden de to superstjernene ble et par, og har siden den gang gjenopptatt romansen flere ganger.

EKSKJÆRESTER:  Drake og Rihanna har siden 2009 hatt et av-og-på forhold. Selv om det er syv år siden de først ble et par, ser det ikke ut til at de klarer å glemme hverandre. Her fotografert i august under MTVs Video Music Awards. Foto: NTB scanpix
EKSKJÆRESTER:  Drake og Rihanna har siden 2009 hatt et av-og-på forhold. Selv om det er syv år siden de først ble et par, ser det ikke ut til at de klarer å glemme hverandre. Her fotografert i august under MTVs Video Music Awards. Foto: NTB scanpix Vis mer

Senest i februar svirret romanseryktene for fullt mellom dem, men måneden etter avslørte en kilde at forholdet nok en gang hadde tatt slutt.

- Moren til Rihanna, Monica Braithwaite, synes at Drake er overvurdert og at han er for svak for jenta hennes, sa en kilde til OK! Magazine, ifølge Rumorfix.no.

I fjor ble Rihanna koblet med Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio (41) og Formel 1-føreren Lewis Hamilton (31).

Gullstrupen hadde også et seriøst forhold med sangeren Chris Brown (26), men de brøt etter han utførte stygg vold mot henne i februar 2009.

Drake på sin side hadde en kort flørt med Lenny Kravitz' datter Zoë Kravitz (27) i 2014 og har flere ganger vært koblet med tennis-stjernen Serena Williams (34). For noen uker tilbake ble han koblet med modell Hailey Baldwin.

LES OGSÅ: - Hjertet mitt knuses akkurat nå