Hedvig Sophie Glestad og David Eriksen:

- Har invitert begge eksene mine

Planlegger å feire jul sammen etter bruddet.

JULEFEIRING: David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad har bevart et godt vennskap etter bruddet. Nå ønsker de også å feire jul sammen. Foto: Morten Eik / Se og Hør
JULEFEIRING: David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad har bevart et godt vennskap etter bruddet. Nå ønsker de også å feire jul sammen. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er gjennom den populære realityserien «Alle elsker David» at nordmenn har blitt enda bedre kjent med kjendismanager David Eriksen (55) og hans familie.

TV-seerne har også fått følge tett med på forholdet til Eriksen og ekskjæresten Hedvig Sophie Glestad (30), og i den tredje sesongen fikk seerne blant annet være vitne til bruddet. Det var nemlig i april at det hele ble et faktum, og paret bestemte seg for å gå hver til sitt.

I november, under pressetreffet til realityseriens tredje sesong, fortalte Eriksen og Glestad overfor Se og Hør at de setter pris på at de har klart å bevare vennskapet.

LURTE «ALLE»: I forkant av premieren på sesong 3 av «Alle elsker David», kunne Hedvig Glestad og David Eriksen røpe at de løy til hele Norge for et halvt år siden. Video: Rød Løper/Jonas Hammer/Celina Morken/Jenny Emilie Aas Vis mer

- Invitert eksene mine

Nå er det ikke lenge til julen ringes inn, og de aller fleste gleder seg trolig til en skikkelig julefeiring.

For Eriksen og Glestad blir det den første julen på lenge at de begge er single. Og siden de fortsatt har en god tone, er de ikke i tvil om hvordan de ser for seg at feiringen blir.

På spørsmål om hvilke planer de har for den kommende julen, og om de skal feire sammen, svarer kjendismanageren:

NÆR RELASJON: Hedvig Sophie Glestad legger ikke skjul på at hun har et godt forhold til eksens familie. Foto: Se og Hør
NÆR RELASJON: Hedvig Sophie Glestad legger ikke skjul på at hun har et godt forhold til eksens familie. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg har invitert begge eksene mine, både Brita og Hedvig. Det er i alle fall en mulighet, så vi får se hvordan det blir.

Eriksen og Glestad var sammen i rundt fire år, og sistnevnte har i løpet av tiden fått en nær relasjon med familien til eksen, derfor er det kanskje ikke så rart at de fortsatt vil tilbringe tid sammen.

- Jeg synes det er veldig hyggelig, fordi de er jo på en måte familien min, forteller 30-åringen til Se og Hør.

NYTT: Da vi møtte Hedvig og David før sesongpremieren til «Alle elsker David», så vi at det var noe nytt med sjefen sjøl. Nå forteller han om det lille inngrepet han har gjort. Video: Jonas Hammer, Celina Morken, Thea Hope/ Rød Løp Vis mer

Eriksen har imidlertid fått klar beskjed fra datteren Andrea Zeline Eriksen (25) og sønnen Lucas Zedine Eriksen (19) om hva som ikke vil bli godt tatt imot denne julen.

- Barna mine har sagt til meg, så lenge det ikke kommer inn en tredjeperson, er alle «happy».

Sårt i starten

I forbindelse med pressetreffet til «Alle elsker David», åpnet Eriksen og Glestad seg også opp om singeltilværelsen.

Selv om de i dag er gode venner, er begge likevel forberedt på at det kan endre seg i fremtiden. På spørsmål om hvordan de tror det vil bli når én av dem får seg ny kjæreste, svarte sistnevnte:

TRIST: Isabelle Eriksen fikk nedslående beskjed fra kjæresten rett før jul. Video: Rød Løper Vis mer

- Så lenge vi er ærlige med hverandre, fordi vi har så mye med hverandre å gjøre. Da vet man det, så slipper man å bli tatt på sengen, forklarte hun, og fulgte opp:

- Det blir uansett rart å se eksen sin med en annen.

Eriksen fortalte at han kjapt kommer til å akseptere det, men at det kommer til å gjøre vondt i starten. Han tror imidlertid det kan bli en utfordring å bevare den samme nære relasjonen som eksparet har i dag.

- Det kan hende den nye dama eller typen synes det er «too much». Hvor stor «extended family» trenger man? avsluttet han.

LES OGSÅ: - Det er ikke noe problem for oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer