- Har ingenting imot kroppsfokuset

Men Cathrine Larsåsen hadde ikke hatt noe imot mer oppmerksomhet for prestasjonene.

TRIVES I RAMPELYSET: Cathrine Larsåsen liker å ta seg godt ut, og bryr seg ikke om kroppsfokuset. Foto: Anders Myhren / Seher.no
TRIVES I RAMPELYSET: Cathrine Larsåsen liker å ta seg godt ut, og bryr seg ikke om kroppsfokuset. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Cathrine Larsåsen nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag kveld skal stavhopperen Cathrine Larsåsen (24) i ilden under Bislett Games i Oslo. Tidligere har det vært mye fokus på kropp og utseende for den populære idrettsutøveren. Det har hun ingenting imot, men likevel skulle hun gjerne fått like mye oppmerksomhet for prestasjonene på idrettsbanen.

- Jeg har ingenting imot fokuset. Men det er jo litt irriterende at man får litt mer fokus på grunn av utseendet i forhold til hva man presterer. Jeg kommer på en idrettsbane, og der er det resultatet som teller, sier Cathrine Larsåsen til Seher.no.

Larsåsen har tidligere vært med i flere kåringer der man kunne stemme på verdens vakreste idrettsutøvere.

- Jeg liker å ta meg godt ut. Jeg har egentlig aldri lagt skjul på at jeg liker å føle meg som Cathrine. Jeg liker å «stæsje meg», og jeg tror at hvis man har det bra med seg selv, presterer man godt, sier hun.

24-åringen satser for fullt på karrieren som stavhopper. Det betyr likevel ikke at hun kun spiser det sunneste av det sunne. En gang i blant står fast food på menyen.

- Jeg har nok spist junkfood, ja. Men jeg spiser ikke det fast. Jeg vet godt hva som er bra og hva som ikke er bra for en treningskropp i forhold til det å prestere, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå blir de samboere[obj:media:9732]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer